Det ble nesten julaften her i dag….

Åååå, det er så godt med fredag igjen :o) Og for en fredag….. i dag skulle jeg hente to pakker på postkontoret. Den ene pakken var en premie. Jeg hadde nemlig blitt med på en konkurranse gjennom Instagram, og jeg vant. Da jeg fikk høre det gikk jeg og smilte fra øre til øre resten av kvelden, for gjett hva premien var….. Jo, Kahlers jubileumsvase :o) Den med gullstriper på, og nå er den kommet i hus, her hos meg. Nå skal den fylles med blomster fra hagen, og det blir selvfølgelig bilder etterhvert. Men som om det ikke var nok. Jeg hadde bestilt de skjønneste, heklede bomullsmattene hos Reidunn med bloggen Charme France. Altså to matter, og se hva som ventet meg og datteren min da vi åpnet esken…… Tusen, tusen takk for denne koselige innpakningen. Vi ble helt rørt begge to.

DSC_3723

Et nydelig kort hvor hilsenen på baksiden var skrevet i vakker kalligrafi skrift, jeg vet Reidunn liker å skrive kalligrafi. Kanskje er vi så heldige å få se mer til det hos henne etterhvert……

DSC_3725

Pakkene var pyntet med nydelige lavendel hjerter. Slike har jeg ønsket meg lenge, så nå jeg så glad at jeg bare smiler :o)

DSC_3735

Det blir ett hjerte på meg og et på snuppa mi, for hun var snar til å legge beslag på det som lå på matta hennes :o)

DSC_3736-001

Nydelige, og så duftet de så godt :o)

DSC_3738

Og her er mattene jeg bestilte :o) Jeg har aldri kunnet hekle og jeg har tittet, bittelitt misunnelig, på alle de flotte mattene som bloggervenner har heklet. Da Reidunn la ut disse mattene for salg på bloggen sin, var jeg ikke i tvil, disse vil passe perfekt her hos meg :o) Dette hvite, med islett av lyse pasteller skal ligge på jenterommet.

DSC_3741

Og dette i blått og hvitt skal få ligge på badet på hytta som snart er ferdig oppusset :o)

DSC_3742

Siden jeg ikke kan hekle ser jeg heller ikke forskjell på rettsiden og vrangsiden av heklede ting. Jeg legger bare opp den siden som ser penest ut :o)

DSC_3745

Herlig med hullmønsteret :o)

DSC_3747

 

Det går rykter om at Reidunn skal starte opp bloggbutikk hvor hun skal selge ting hun lager. Jeg gleder meg :o) En fredag fylt med gjøremål er langt fra slutt her i huset, ikke kan jeg synke ned i sofaen enda heller, for nå skal det bakes. I morgen skal vi feire tenåringen og da må det kake til, så nå skal vi “trylle” fram blant annet oreokake. Håper dere alle har en herlig fredagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Det ble nesten julaften her i dag….

 1. Reidunn Kristiansen says:

  Nå ble jeg så glad for at de falt i smak og kom fram til dere:)
  Holder på å lage bloggbutikken min nå og der vil det komme litt forskjellig etter hvert.
  Tenk å vinne den utrolig flotte jubileumsvasen da!!:) Den er så fin med de gullstripene:)
  Ha ei superfin helg!!
  God klem fra Reidunn

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  Gratulerer som vinner av den flotte vasen og gratulerer med tenåringen ;) Håper dere har kost dere med bursdagsfeiring.
  Flotte matter du har kjøpt og herlig innpakning.
  God lørdagskveld;)
  Klem fra Ann-Mari

 3. Hanne says:

  Så heldig du var som vant jubileumsvasen til Kähler, den er SÅ lekker!!!!
  Og det var mattene Reidun har laget også, knallfine rett og slett. Og så fint å se når noen legger så mye i innpakningen, jeg ser for meg at Reidun kan gjøre det ja<3 Jeg kan å hekle men er ikke helt sikker på om tålmodigheten holder til en hel matte så det er mulig jeg må ta turen innom Reidun jeg også;)

  Gratulerer til tenåringen, og fortsatt fin helg til deg:)
  Og takk til deg for at du er med og feirer 4 år hos meg, lykke til:)
  Varm klem
  Hanne:)

Comments are closed.