Det ble sommer igjen

God lørdag der ute :o) Det ble sannelig sommer igjen i Trøndelag og sol og varme er det meldt langt ut i neste uke. Vi har ikke vært bortskjemt med for mange godværsdager her i sommer, men det er jo fint med en slik start selv om ferien er over. Siden jeg kom i skikkelig sommerstemning i dag vil jeg vise fram kurven min som jeg kjøpte på ferie i år. Bildene ble tatt midt på dagen og jeg sto omtrent og trippet på gulvflisene fordi de var så varme. Det er utrolig godt å ha feriebilder å se tilbake på når høsten kryper innover oss :o) Her er kurven jeg kjøpte meg, siden så mange har naturfargede kurver, måtte jeg ha noen annet, hi, hi :o) Og med litt pynt og dill på synes jeg den er litt søt :o)

DSCN4557

Kurven har god plass til ei flaske med god drikke og godt lesestoff :o)

DSCN4558 DSCN4560

Teppet som kurven står på var å få kjøpt i mange farger. Jeg så ikke så mye til disse i fjor, men i år fikk du kjøpe de overalt, tydeligvis veldig populært. Det er vevd i kraftig bomull, lett og putte i veska og ta med seg.

DSCN4572

Området vi ferierte i er kjent for sin Rosévin. Et iskaldt glass med lokale varianter var ikke å forakte på varme dager :o)

DSCN4576

Jeg gleder meg allerede til neste år……

DSC_0297

 

Her er forberedelsene i full gang til feiring av 12 årsdagene til jenta mi og ei venninne :o) Jentene har planlagt alt i lang tid og nå er endelig den store dagen her. I morgen kan det hende der får se noen bilder fra det flotte bordet deres :o) Jeg ønsker dere alle en herlig lørdagskveld! Har dere lyst til å prøve noen herlige produkter fra Provence kan dere jo prøve vinnerlykken på min Giveaway. Linken finner dere øverst til høyre :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Det ble sommer igjen

  1. Anne E. Valstad says:

    Hehe, da får du ta turen innom Norway design å kjøpe med deg en Kubus…butikken ligger i Olav Tryggvassons gt like ved Byhaven kjøpesenter. God tur til Trondheim, byen i mitt hjerte :)) <3

    Klem, Anne

Comments are closed.

Translate »