Det er lørdag og sommer

God lørdag alle sammen :o) Dagen startet tidlig her, med etappestart i St.Olavsloppet kl. 07.30, heldigvis var jeg bare sjåfør i dag. Greit å starte dagen tidlig når man har fri. Jeg har fått tatt en runde i hagen og nå står det nyplukkede Hurdalsroser i vaser rundt omkring i huset. Denne rosen er hardfør og passer veldig godt i vårt klima. Den er engangsblomstrende og står i full flor i juni måned. I dag har jeg lekt meg litt med å ta bilder av disse nydelige rosene. Se på disse rosene som så vidt har begynt å miste kronbladene sine, er de ikke dekorative :o)

DSCN3790

DSCN3787-001 DSCN3789-001  DSCN3792

Kaffekoppen er snart tom, rosene har gjort sitt og jeg fortjener en sjokolade etter gårdagens løp :o)

DSCN3794 DSCN3796

Nye friske roser tar over for de som har falt.

DSCN3798

Nå skal jeg ut i hagen igjen og spise lunsj, det meldes regn utover dagen så sola må bare  nytes :o) Håper dere alle får en super dag! Hjertelig takk og velkommen til dere som nå følger bloggen min via facebook og Bloglovin, herlig!!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Det er lørdag og sommer

 1. Reidunn says:

  Så nydelige bilder av de deiligste roser!!
  Må bare nyte dagen mens sola er der:)
  Sola kom fram her nå endelig!! Nå har vi fått nok vann på blomstene våre :)
  Nyt dagen og kos deg!!:)
  God klem fra reidunn

Comments are closed.