Det er tid for fredagskos

Kaffe i koppen, nye blomster på bordet og pc på fanget. Nå er jeg klar for et blogginnlegg igjen og det har jeg virkelig gledet meg til! Å skrive blogginnlegg har vært noe jeg har gledet meg til hver dag i tre år og fortsatt er gleden over å skrive innlegg stor. De siste månedene har imidlertid prioriteringen vært annerledes, jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe mer for dere som er lesere og trofaste følgere av bloggen. Fredagshilsenen var en av mine målsettinger for 2015, jeg hadde lyst til å kommunisere på en annen og litt nærmere måte enn bare via blogginnlegg.

Hver fredag sender jeg derfor ut en hilsen til nesten 200 følgere av bloggen min, og stadig melder flere seg på, og ikke bare fra Norge, det er så gøy. Jeg gleder meg til hver eneste gang jeg skal lage en ny fredagshilsen, og jeg kan gå og spekulere i flere dager på hva jeg skal skrive om, hvilken inspirasjon jeg skal vise dere og hvilket print jeg skal lage til dere. Skulle det være noen av dere som vet at dere har meldt dere på fredagshilsenen og som ikke har mottatt den, så kan det stemme. Når man sender ut mange eposter samtidig, vil spesielt gmail oppleve dette som reklame eller spam og sender derfor epostene i feil mappe. Sjekk derfor spam eller reklamfilteret og se om det kanskje ligger en hilsen og venter på deg…..Har du ikke meldt deg på nyhetsbrevet enda….. b197b474fdbb98aac94d8154a2a6759a

Via SkønahemMen nå over til noe helt annet. Nemlig dagens tema, fredagskos. Ser du det nydelige bildet ovenfor. Hvis ikke dette setter deg i god stemning så vet ikke jeg. Er det noe jeg setter pris på så er det en formiddag ved kjøkkenbordet, nykokt kaffe i koppen og noe spennende eller inspirerende å lese i. Jeg elsker at januar bringer med seg lysere dager, og når det attpåtil kom med massevis av snø, så er jeg fornøyd. Den gode følelsen når jeg åpner en ny bok, eller fortsetter der jeg slapp i en bok som jeg nesten ikke kan vente med å lese mer i, det er en dyrebar følelse.

f60b60c55ecb9a715144ee95a7f5a6d6

Dette bildet gir meg også godfølelse, se så mange print på veggen og den enkle, lette innredningen. Printene på veggen får det til å boble i meg av glede, for etter at jeg har skrevet blogginnlegg, da skal jeg laget et nytt print til nettbutikken. Har du ikke vært innom butikken min, da må du ta en titt, hver uke fyller jeg på med nye print.

branches-danish-brand-bloomingville-
Via Bloomingville

Lyse vinterdager, skinn og godt og varmt inne, og for meg som elsker bøker, så hadde dette vært et perfekt sted å bare sitte litt…..

3ee94f2f1010e74d182cea775edcbdc6
Via nordic house

Dersom du har et hobbyrom eller hjemmekontor som du bruker mye, da kjenner du nok igjen den gode følelsen etter at du har fått ryddet og sortert og kastet og liksom startet litt på nytt igjen. Mitt hobbyrom har holdt seg ryddig lenge nå, det er jeg stolt av…. For noen dager siden flyttet det inn grønne planter på pulten og i vinduskarmen, jeg elsker å sitte der inne og få inspirasjon. Og ved å se på dette kontoret kom godfølelsen og inspirasjonen dalende. Heldig er den som kan sitte her og jobbe.

216708d71b1e28e61227439ef05034ed
Via blogofscreenmag

Kakao på vinterkalde kvelder. Det er kos det. Hvis det i tillegg kan toppes med en kremklatt er det helt perfekt.

9b3639d5c71b440d13e5652831d5dc12
Via Liskina-nora.ru

Nyt fredagskvelden hvor du enn er, en spesiell hilsen går til to av mine som akkurat nå er på tur inn for å se en musical i London, en annerledes fredagskveld for de to, og litt tommere her hjemme, men vi som er igjen skal nyte kvelden vi også. Det håper jeg du som titter innom her i kveld også gjør. Tusen takk for at du stakk innom.

Klem fra Nina

Translate »
%d bloggere liker dette: