Det snør, det snør….

…. tiddelibom. Ja, det kom sannelig snø til denne landsdelen også :o) Masse snø, så mye snø at det ble kaos på veiene i helga, he,he. Og så vi som liker å le litt av østlendingene når vinteren kommer som jula på kjerringa :o) Det er mandag og ny uke, i stedet for vårfornemmelser ble det brått vinterstemning og det passet jo veldig bra for min del. Endelig er Tilda isprinsesse ferdig og siden det er vinter ute skal hun få være med oss i interiøret en stund framover. De er utrolig søte disse dukkene, men det er mye pirk med å lage dem. Det går imidlertid langt raskere å sy disse dukkene nå enn da jeg for første gang satte meg ned for å sy en dukke. Alt var nytt, jeg var kjemperedd for å sy feil i tilfelle dukken ble rar, og håret tok meg evigheter å lage. Jeg er jo en som lesere bruksanvisninger x antall ganger før jeg setter i gang med noe og det blir gjerne slik med syprosjekter også :o) Men nå går det som en lek selv om jeg holder på over flere dager, et ti minutt her og et ti minutt der så blir da dukken ferdig :o)

DSC_9357

Perleblomsten begynner å synge på siste verset, her må det fornyes i løpet av dagen, butikkene bugner jo av disse flotte vårblomstene for tiden.

DSC_9358

Jeg elsker disse bittesmå detaljene på Tildadukkene. Blonder på kåpekanten og muffen, bittesmå perleknapper på pelskåpen. Og vinger :o)

DSC_9360

Bittesmå sløyfer og skøyter må en ekte skøyteprinsesse ha :o)

DSC_9361

Små søte detaljer som ørevarmere sydd av samme pelsstoff som kåpen.

DSC_9364

Litt morsomt var det å se at benken jeg har satt min dukke på her, er akkurat maken til benken som dukken er avbildet på utenpå esken hun kom i :o) Lysestakene er i spreke vårfarger fra Kremmerhuset.

DSC_9368 DSC_9379 DSC_9380

 

Det er morsomt å sy, nå står nye prosjekter for tur og jeg gleder meg til å gå i gang igjen. Har du lyst til å se mer av det jeg har laget kan du klikke deg inn på linken “Syglede”. Nå skal jeg på mathandel, middagsmenyen for uka er klar og handlelisten er nesten ferdig. Da går det som en svusj å få gjort unna handelen. Ikke blir jeg fristet til å handle noe jeg ikke trenger heller :o) Håper dere alle får en strålende mandag og en god start på den nye uken.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

5 thoughts on “Det snør, det snør….

 1. Hvite Blonder & Myke Karameller says:

  Så utrolig fin den ble !!
  Tror ikke jeg hadde hatt tolmodighet til slikt arbeid, men kanskje det er lettere enn jeg forestiller meg… ?
  Det virre litt snø i luften her i dag (Bergen) men ikke noe å bry seg med :)
  Vil ha vår nå !!

  Ha en fin mandag og uke
  Klem Heidi

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Gøy å sy, men krever bittelitt tålmodighet med de minste detaljene. Noen sømmer er ikke rett fram så man må kunne gjøre noen svinger med maskina i alle fall, he, he. Jeg vil også ha vår!! Fin kveld til deg! Klem

 2. ZenMamma says:

  Den var kjempenydelig! Rette ånden det, vinteren kan herje ute, men det er ingen grunn til ikke å skape litt hygge og la kreativiteten slippe til:)
  Og snart er nok vårsola og varmen tilbake igjen:)
  Ha en nydelig uke:)

Comments are closed.