Det snør, det snør…

I går kveld og i natt har det lavet ned med snø. Jeg ønsket meg hvit jul og det har jeg fått :o) Mor og datter var noe bekymret for den ene  kattepusen og fant ut at kl. 23.00 i går kveld var et perfekt tidspunkt å gå ut i snøen å lete :o) Egentlig er det mye mer koselig å være ute i snøen når det er mørkt, det gir en helt egen stemning.

IMG_0392

På dette bordet var det i går formiddag både litt grønt og litt rødt. Det var faktisk mulig å se ut gjennom vinduene også :o) Jeg liker dette hvite landskapet også jeg.
 IMG_0384
Her skimter vi så vidt herr Pysekatt. Han er nok veldig spent på om vi finner søsteren hans ute i snøen.
IMG_0391
Vi måker oss fram til garasjeporten og får åpnet den, men ingen kattepus har søkt ly der inne. Vi søker videre rundt huset, men finner ikke annet enn nedsnødde julelys :o)
 IMG_0394
Etter nesten en time med leting etter kattepusen, samt snømåking, basing, herjing og aking i snøen var det skikkelig godt å komme inn i varmen igjen :o)
IMG_0401
Enkel, men effektfull juledekorasjon. Vi har fylt Ikeas gladiolvase med juletrekuler og små lys, vi slår av  taklyset i gangen og vips blir det en koselig stemning når vi kommer inn :o) I fjor hadde vi lys med blank ledning i vasen, den ble brukt til pepperkakekirken i år. Så nå er vi på jakt etter flere lys med blank ledning.
IMG_0398
Og for de som lurer, kattefrøkna kom tassende ned trappen fra loftet og møtte oss da vi kom
nedsnødde inn :o)
En fortsatt trivelig romjul ønsker jeg dere!

 

2 thoughts on “Det snør, det snør…

  1. Livets små øyeblikk says:

    Haha, de vet å lure seg bort når det er kaldt ute disse pusene;) Har to frøkner her som gjemmer seg på de merkeligste stedene og går ikke ut før de omtren krysser beina;)
    Stemningsfulle bilder, og jeg er enig med deg i at det er noe helt spesielt å være ute i snøen når det er mørkt. Særlig når det er frost og snøen glitrer – vakkert:) Vi har hatt et hvitt teppe noen dager men nå kommer mildværet. Jeg krysser fingrene for at det blir liggende noen dager til.

    Ha fine dager,
    god klem:)

Comments are closed.