Dette ble med hjem fra Krakow

Da er det fredag igjen og det er blitt skikkelig høst :o) For noen dager siden var jeg i Krakow, høsten har begynt å gjøre sitt inntog der også selv om det av og til var godt og varmt :o) Når man er på storbyferie er det vel ikke til å unngå at det blir litt shopping også…. litt gaver og litt til seg selv :o) Vi vandret rundt i gamlebyen med sine vakre bygg. Små butikker lå på rekke og rad, vi tittet inn i smale portrom og oppdaget spennende små butikker. Det er trivelig å ha god tid, tusle rundt og titte på alt det fine, sette seg på en cafe og drikke god kaffe, shoppe litt klær og spise lunsj sammen med trivelige damer og bare ha fri :o) På torget var det marked, jeg oppfattet det slik at dette markedet står der fast. Mye spennende var å se og jeg ble imponert over en del av håndverksproduktene. Spesielt la jeg merke til en dame som satt utenfor sin bod og laget kniplinger… Skinnprodukter og strikkede klær var det også mye av, men det jeg falt for var disse filtveskene….

DSC_4218

Nøytrale farger, vakre broderier og fin fasong, jeg var solgt :o)

DSC_4209

Produktene er håndlaget i Polen og virker å være av god kvalitet. Kraftig filt og forseggjorte broderier. Alle veskene var i disse gråfargene, men motivene varierte og mange var pyntet med flotte farger og mønstre.

DSC_4192

Denne lille veska er perfekt til snuppa mi når hun skal på shopping med venninner :o)

DSC_4193

Koselig mobildeksel :o)

DSC_4195-001 DSC_4210

Den store vesken har flere rom med glidelås samt et glidelås i toppen. Siden det er ull tåler den litt regn og snø også, og det er jo perfekt i disse dager :o)

DSC_4223

Den lille veska har to rom og glidelås. Trenger ikke å være så vanskelig å lage disse selv, og heldige er den som har en broderimaskin som kan lage slike fine motiver :o)

DSC_4225

Roser i hvitt får hilse høsten velkommen :o)

DSC_4234

 

Det er nesten merkelig å sitte her og titte på nyheter og se hvordan høst stormene herjer rundt omkring i landet vårt. Snø over fjellovergangene, ja, ja, det måtte jo komme. En sterk kontrast til det fine været vi har hatt så langt. i høst. Nå skal jeg nyte fredagskvelden med strikketøy og varm te :o) Håper dere alle får en superduper kveld og at ingen blir rammet av været!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20