Dette er bare så flott….

Herlig lørdag morgen her på hytta :o) Rykende varm kaffe og den mest fantastiske utsikten utover sjøen. Jeg har satt i gang med et maleprosjekt som jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med…. maling av slagbenken på kjøkkenet. Det er sannelig pirkete med runde kurver og små krinkelkroker, men jeg er veldig lei av den trehvite varianten så nå skal den bli hvit :o) Da jeg tittet innom Pinterest fant jeg disse bildene av en hvitmalt leilighet. Dette var skikkelig flott synes jeg. Grove bjelker og brede gulvplanker, skikkelig flott å se på :o)

DSC_1624-2-copy DSC_1657-2-copy DSC_1662-2-copy

Se på den enkle, men vakre borddekorasjonen.

DSC_1739-2-copy

Her er det bare å la seg inspirere både med farger, innredning, materialvalg og pynt.

DSC_1755-2-copy DSC_1782-2-copy DSC_1787-2-copy

Ble dere også sjarmert? Ta en titt inn hos Paulina Arcklin, som er kilden til disse bildene. Masse lekkert og inspirerende! Nå skal jeg nyte livet og lørdagen ved sjøen :o) Utrolig hvor deilig det var å komme ut hit og kjenne sjølufta igjen, i sterk kontrast til den varme lufta ved Middelhavet…. Ja takk, begge deler sier jeg bare :o) Håper dere alle får en strålende god lørdag! Jeg setter utrolig stor pris på at dere titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

 

blogglisten_92bf0f399ba12163b40c6e8c1e21090a

Translate »
%d bloggere liker dette: