Dette kan du sy selv – gratis mønstre

Symaskinen min har ikke blitt benyttet så mye i det siste. Men når den først er koblet til og jeg har bestemt meg for hva som skal lages, ja da kan jeg finne noen timer med herlig rekreasjon :) Mine siste syprosjekt har vært en rekke Tilda dukker, de er både søte og sjarmerende og ikke minst, det er ganske mye pirkarbeid med disse. Slike prosjekter er trivelig, og jeg koser meg stort når jeg kan trylle fram en slik dukke :) Men det er jo så mye annet man kan sy også, ting som er nyttige og som kan brukes til annet enn bare pynt. Her skal du få noen tips på hva du kan sy selv – med gratis mønstre. Se på denne praktiske og fargeglade mappen…. Den gir jo både skaperlyst og et ønske om å organisere. Se framgangsmåten og få oppskriften via Crazy little projects.

Organizer3 Organizer

 

Tenk deg en liten tulle på tur med denne sekken. Dette syprosjektet passer nok best for en som er litt tålmodig…. Her er det ganske mange deler som skal kuttes, tilpasses og sys sammen. Du finner gode beskrivelser og bilder, men det kan nok være greit å ha sydd litt tidligere før du begynner med denne :) Modabakeshop.

7009897475_772d00e20c_z

 

Og mens vi er i gang med ting til småtassene, se på denne praktiske lommen til bleier og våtservietter. Det er ikke alltid hele stellevesken er med på tur, og denne passer jo fint nedi håndvesken til mor :) Se mønster og framgangsmåte via Crazy Little Project.  

DiaperCarrierPattern

Kanskje blir det sol i sommer også…. Da kan det være greit å ha et sted å putte brillene eller solbrillene slik at de ikke forsvinner. Fargeglade etui er letter å oppdage nede i mørket i bagen eller veska :) Disse er ikke vanskelige å sy, raske små prosjekt er jo ikke å forakte :) Også disse oppskriftene får du via den herlige bloggen til Crazy little Projects. 

howtomakeasunglassescase

Dersom du trenger hjelp til å konvertere inches over til cm, så finner du et hjelpemiddel “her”. 

Klem fra Nina 

2 thoughts on “Dette kan du sy selv – gratis mønstre

Comments are closed.