Fra papir til digitale planleggere og journaler

Lær mer og test selv

Digitale planleggere og journaler

Kom i gang med 

digitale planleggere og journaler

LES MER

Bli inspirert

Kalendere, lister, produktivitet, strikkejournal, bulletjournal mm. 

LES MER
Digitale planleggere og journaler

Kjøp din favoritt

Strikkejournal, hagejournal, hyttebok, traveljournal, kalender mm. 

KJØP HER

Hva er en digital planlegger?

En digital planlegger/journal er nesten akkurat det samme som en tradisjonell papirplanlegger med permer og ark som du kjøper i bokhandelen. Men, istedet for å være i papir, laster du en pdf fil inn i en app på nettbrettet eller iPaden din og så er du klar for en fantastisk opplevelse. 

Noen kaller pdf filer du kan printe ut for digital planlegger. Egentlig er det en slags hybrid planlegger, ettersom det er en digital fil som du gjør om til en fysisk planlegger. 

En digital planlegger eller journal er pdf versjonen av en fysisk planlegger av papir. Disse pdf dokumentene kan du laste inn i din favoritt «notetaking» app som feks. GoodNotes, Notability, OneNote ol. Når du har lastet inn din digitale planlegger eller journal på nettbrettet kan du ta den med deg overalt, ettersom det er mulig å synkronisere den med mobilen. 

Hyperlinker tar deg enkelt fram og tilbake i planleggeren. Du kan enkelt kopiere og slette sider og du kan laste inn bilder direkte fra kamerarullen. Du kan male, tegne, skrive, drodle, pynte med klistremerker osv. 

Hvorfor bytte til digital planlegger?

Kom i gang med digitale planleggere og journaler

Bibliotek fylt med gratis – digitale produkter

Det er ikke gøy å betale mye for noe du etterpå finner ut er helt bortkastet for deg. Digitale planleggere og journaler er ikke for alle. Jeg vil at mine kunder skal føle seg trygge på at det de kjøper er noe de har bruk for og glede av. 

Som følger av nyhetsbrevet får du gratis tilgang til biblioteket som regelmessig fylles med digitale produkter for nettbrett og utskrift.  

Meld deg på nyhetsbrevet og få tilgang til biblioteket