Jeg har dilla på vannfarger og slik ble oktober kalenderen

Wow, oktober har sannelig vist å sette spor etter seg fra første stund. Etter en lang og varm september, satte oktober i gang med minusgrader og skraping av is på bilrutene. Men sannelig er det friskt og godt også, og på dagtid har sola skint fra strålende himmel.  Det er deilig å komme seg ut i naturen når været er slik. 

Som den planleggeren jeg er, har jeg både laget og printet ut kalenderen for oktober. Har du også lyst på en slik, da er det bare å melde seg på fredagshilsenen min, der ligger den nemlig klar for print når som helst. I tillegg ligger både november og desember klar for print, for deg som har lyst til å være ute i god tid med planleggingen.

Jeg har helt dilla på vannfarger. ​Alle kalendermånedene har derfor fått sin egen farge i vakre nyanser som bare vannmaling kan gi. Fargespillet gir liv i bildet, det lager former og motiver du ikke alltid har kontroll på. Plutselig finner du et lite motiv i et større bilde som ligner på noe, det er nesten som å ligge på rygg og titte opp på skyene som danser forbi. For du har vel lekt skyleken? Da ligger du der da, og titter på skyene og plutselig ser du en hest, eller et troll eller en bil, eller noe helt annet. Det er kjempegøy å ligge der sammen med barna og kappes om å finne en sky med en spennende fasong. Det er både krevende og kjempegøy, vi har hatt mange latterkuler når vi har forsøkt å beskrive det vi ser. Vi vil jo så gjerne at den vi er der sammen med, skal finne vår sky og vår figur.  

Kalenderen har store, og gode ruter slik at det er lett å få plass til litt tekst. Den er lagt opp etter norsk standard, det vil si at uken starter på mandag. Jeg har også laget et felt for andre notater der du for eksempel kan notere ned bursdager, eller noe annet du skal huske denne spesielle måneden. For den er jo det, ikke sant? Her ligger oktober 2016 foran oss, nesten ubrukt. Nå er det opp til deg å fylle den med noe som er positivt for deg og dine. Du kan jo starte med å melde deg på fredagshilsenen fra meg, da får du gratis tilgang til en hel rekke med print.  

Jeg håper du får en strålende oktober med mange koselige og flotte gjøremål. Husk, det er lov å stoppe opp og minne seg på at livet, det er i dag det..... 

Klem fra Nina ​