Dukken er ferdig

Enda en Tildadukke er ferdig og denne synes jeg er så koselig. Den kommer fra boken Tildas landsted og er en av to søte venninner :o) Egentlig skulle kjolen vært laget av rester og dukken i boken har fått kjole av en gammel blusearm. Siden jeg da ikke har stort utvalg i gamle blusearmer måtte det bli en variant fra stoffutvalget :o) Det er sannelig morsomt å sitte å sy slike søte dukker :o) Hver og en blir unik og får sin egen sjarm. Her har hun stilt seg opp til fotosession, det mangler bare at hun setter hånden på hoften, men det var rett før hun gjorde det altså :o)

DSCN2138

Jeg elsker disse små detaljene som blondekant på mamelukkene og kjolekanten :o) Kjolen er sydd i to lag.

DSCN2122

Hun likte seg veldig godt på det gode myke lappeteppet, det var nesten så jeg ikke skulle fått henne bort derifra, jeg måtte fortelle henne at det kanskje kom en katt og snuste på henne hvis hun ikke ble med meg :o)

DSCN2123

Da ble hun forskrekket, men det er det jo ikke godt å se da :o)

DSCN2128 DSCN2133

Jeg må le når jeg ser dette bildet, hun virker nesten utålmodig, det er akkurat som hun sier:  ” Hei, kom igjen da, jeg har ikke hele kvelden på meg”

DSCN2141

Lille venninne Tilda ba meg sende en liten hjertehilsen til alle dere som er innom og besøker henne i dag :o)

DSCN2142

Denne Tildadukken er bortbestilt og skal få seg et nytt hjem, men jeg ble så glad i farvene og utseendet hennes at jeg tror det må bli en til som kan få bo her hos oss :o) Nå skal jeg manne meg opp til ei treningsøkt, håper dere alle har fått en flott ukestart :o) Tusen takk til alle dere som har tittet innom meg og til dere som har lagt igjen kommentarer! Det er så morsomt og jeg blir så glad! Ha en strålende kveld alle sammen!

 

 

3 thoughts on “Dukken er ferdig

 1. Millas blåbærtua says:

  Den var jo aldeles skjønn og jammen er du utrulig flink,så imponert eg:)
  Så gøy med ting ein lager sjølv!
  Fine kveld til skjønne deg!
  Klem fra Lillian

 2. Reidunn says:

  Hei Nina!
  Så fiiin Tilda dukke du har laget!!:)
  Nydelige farger på tøyet og de blondene er jo bare søte:)
  Tenker den som får den flotte Tilda dukka kommer til å bli kjempefornøyd!!:)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra
  Reidunn

 3. Rosehagen says:

  Kjempefin;) Nudelig stoff og så forseggjort. Flinka;)) Stoff og mønster ligger klart på arbeidsrommet!! Men jeg trenger et realt spark for å komme igang. Har vist fått den berømte sysperra!!!. Var innom med en bukse som må sys sammen, den ligger på strykebrettet(usydd!!)

  Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min;)
  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.