Dyrene i Eventyrskogen – morsomme barnekort med redigerbar tekst

morsomme barnekort med redigerbar tekst
morsomme barnekort med redigerbar tekst

Lille Fox - bye9design print

Bittesmå detaljer

Eventyrskogen er tema for disse søte og morsomme barnekortene. Barn liker farger og små detaljer, det vet du kanskje, du som har tatt med deg en liten tass på tur i skogen. De oppdager og ser så mye. Bittesmå ting vi ikke legger merke til. Finmotorikken skal testes og det plukkes og kjennes. Små barn lever i nuet, de gleder seg over det de opplever her og nå og det er også tanken bak kortene. 

Hils på dyrevennene fra Eventyrskogen

Slike dyrevenner som dette må ha navn. Vi skal nemlig få møte de igjen på bursdagsinvitasjoner, bordkort og pynt til barneselskap. Da jeg listet opp navnene til ungdommen i huset, lo de godt. Aller best likte de navnet til Tøffe Elga, hun er så snill, men tøff når det gjelder, bestevennen er en vimsete øyenstikker. Snille Vaske, en liten røver, god som gull. Lille Fox elsker blåbær og trives aller best mellom blåbærtuene i eventyrskogen. Bolla Pinnsvin, en liten drømmer som elsker blomster og noen å leke med.  

Skriv ut kort og konvolutt i så mange eksemplarer du vil - billigere enn i butikk

Alle kortene er doble og måler 13 x13 cm. Til alle kortene følger det med en konvolutt i matchende farger. Når konvolutten åpnes, titter en annen liten dyrevenn fram. Du lurer kanskje på hvorfor ett kort og en konvolutt som du må skrive ut selv, koster like mye som et kort i butikken. Tja, det gjør jo ikke det. Disse kortene betaler du bare èn gang, og velger selv hvor mange kort du vil skrive ut. Selv om du må betale for papir til skriveren, så vil det bli langt billigere enn i butikken. 

Skriv inn den teksten du selv ønsker

Teksten på alle kortene kan du redigere selv, før du skriver ut kortene. Dette gjør at ingen av kortene blir lik. Du kan kjøpe ett eneste kort til hele barnehagegjengen og legge inn en personlig hilsen til alle. Bare det å se sitt eget navn på utsiden av kortet er kjempegøy for småtassene. Kortene er laget i en størrelse som gjør at de passer inn i de kvadratiske rammene fra Ikea. Legg inn den teksten du vil, ram inn og gi bort som en morsom gave til å henge opp på veggen. 

Hvilket papir og skriver trenger du 

Du trenger en farge skriver, det er ikke nødvendig med fotoskriver. Konvoluttene printer du ut på vanlig kopipapir, det gjør det enkelt å brette de. Du kan selvfølgelig velge et litt tykkere papir om du liker det best. Kortene kan du også skrive ut på vanlig kopipapir. Det har jeg gjort med kortene på bildene her. Aller best resultat får du om du bruker tykkere papir fra 160 - 250 g. Ønsker du butikk kvalitet, velger du 250 g. Det får du kjøpt i alt fra 10 pakning på en hobbybutikk og opp til flere hundre i en pakning fra for eksempel, Staples. ​

Eventyrskogens bursdagspakke

Det er rett og slett veldig enkelt og ikke minst rimelig, å skrive ut kortene sine selv. Når du attpåtil kan legge inn en personlig hilsen på framsiden, da er det vel ikke mer å vente på :) Inne i kortet er det god plass til å skrive en liten hilsen og fortelle om Tøffe Elga eller Lille Fox i Eventyrskogen. Det blir garantert suksess med en liten historie til en liten tass. 

Har du lyst til å pynte hele selskapet med eventyrskogens motiv, da er partypakken noe for deg. Ta en titt her.