Elefanten Pellefant – morsomt syprosjekt

For to år siden besøkte jeg en koselig liten butikk i Grimstad. Dessverre husker jeg ikke hva den heter, men butikken var fylt opp med stoff i massevis av varianter. Damene som jobbet der hadde sydd en del ting som kunne gi oss syglade litt inspirasjon. Jeg falt for en elefant… Den var så utrolig søt der den sto. Jeg tror den var sydd i ulike blåfarger. En slik elefant ville jeg også ha. Det ble derfor handlet inn stoffer i de mønstre og farger jeg ville min elefant skulle ha :o) Og her er den….

DSCN0216
Med alle cupcakene og rosa sommerfugler ligner vel dette kanskje mest på ei jente :o) Noe som er helt riktig. Dette er ei elefantfrøken med blafrende øyenvipper.
DSCN0215
Etter at jeg kom hjem med de utvalgte stoffene tenkte jeg det skulle bli en enkel sak å finne mønster på denne krabaten, men det viste seg å ikke bli så enkelt. Jeg visste jo hvordan hun skulle se ut og ingen av de jeg fant mønster på lignet. Så ble prosjekt elefant lagt på is inntil jeg på nytt besøkte Grimstad og gjett hva, elefanten sto der fortsatt og jeg ble den lykkelige eier av et mønster av den :o)
DSCN0225
DSCN0218
Nå står frøken elefant hjemme på hylla til min datter og hun bærer navnet Pellefant med verdighet. Dere som er på alder med meg, husker kanskje at Pellefant egentlig er en gutt og han hadde et eget tegneserie blad :o)
DSCN0217
Det er ikke akkurat julestemning over disse pastellfarvene, men kanskje kan den inspirere til en egenprodusert julegave. Denne frøkna har en tvillingsøster som ble sydd samtidig. Hun ble gitt i gave til min yngste niese. Tvillingsøsteren er også rosa, men i andre kombinasjoner. Til en gutt kan jo blåfarvekombinasjoner være flott :o)
DSCN0221
Da håper jeg og Pellefant at du får en flott fredag og ei skikkelig god adventshelg!
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20