En deilig mandag morgen

Kaffe i små kopper, linservietter i den nydeligste blå farve, sola som titter inn gjennom vinduet, lovnader om at våren er her, fuglene som kvitrer, mandag morgen, vi er våkne og livet er herlig :o)

DSCN2324

 

Jeg var innom Home & Cottage for noen dager siden og litt småtteri fant veien ned i kurven min. Jeg har alltid hatt så lyst på linservietter i denne gråblå farven. De er tynne og lette og perfekte til et vakkert vår eller sommerbord :o)

DSCN2293

En av mine favorittsmaker hos  Nespresso, Vivalto Lungo, i perfekt harmoni med serviettene.

DSCN2296 DSCN2316

Siden lavendelsesongen ikke har startet enda, tenkte jeg det var helt ok å tyvstarte med litt uekte vare, hi, hi :o) Den var jo litt søt, ikke sant? Ikke trenger jeg å vanne den heller :o)

DSCN2319 DSCN2323

Nå skal kaffen nytes før uka starter for fullt igjen, men vips så er det 1. mai og en fridag :o) Tusen takk for at dere titter innom meg og bloggen min, det er så herlig å se at flere og flere finner veien inn hit. Tusen takk for alle små kommentarer dere legger igjen til meg, det er så koselig :o)

4 thoughts on “En deilig mandag morgen

 1. Reidunn says:

  Så nydelig blåfarge det var på linserviettene!:)
  Det hørtes så deilig ut med sol:)
  Her har det regnet i et par dager og blåst veeeldig mye!
  Gleder meg til sola kommer!:)
  Ha en kjempefin mandag:)
  Klem fra
  Reidunn

 2. Monica Midtun says:

  Her regner det men er meldt lettere fra kvelden av og fint i mange dager- så godt å høre sola er hos deg så er den også på vei hit :)

  Ingenting er som en god kopp kaffe :)

  Ønsker deg en herlig uke

  Klemmer fra Monica

 3. Rosehagen says:

  Nydelig blåfarge på de serviettene;) De hadde passet til sommerduken jeg sydde sist sommer;) Kanskje jeg må finne veien innom Home &Cottage etter jobb i morgen;))

  Nydelige bilder Nina;)

  God mandag;)

  Klem fra ann-Mari

Comments are closed.