En frisk tur ved sjøen

Lørdag ble det en frisk tur ut til naustet og stranda :o) I motsetning til søndag, da det var rene varmebølgen, var lørdag preget av vind og litt regn som gjorde lue og votter nødvendig. Det ble derfor en rask tur ned til sjøen for å se om det var noe spennende som hadde drevet i land. Det ble ingen fangst på meg denne gangen, bortsett fra en vakker, flat stein med hjerteform. Den tok jeg selvfølgelig ikke bilde av :o) Nå pryder den berget utenfor hytta :o) Jeg slutter aldri å la meg imponere over naturens vakre farger om høsten. Vi kan lære mye av fargekombinasjonene og farger vi egentlig ikke tror passer sammen, er den naturligste kombinasjon utendørs :o) Stien ned til sjøen, et vakkert skue :o)

DSCN5319

 

Naustene står tett i tett ved sjøkanten, her kan vi smyge oss fram uten å bli sett…. kanskje leke gjemsel :o)

 

DSCN5322

Samlingsplassen ligger her tom, grillen er pakket bort, men vi er klar til å møtes igjen neste vår.

DSCN5325

 

Den værbitte stokken skal ligge her i vinter også, slik som den har gjort i flere år. Her kan vi sette oss ned og spise årets første grillpølse, kanskje i vinterferien….

 

DSCN5328 DSCN5332

 

Forhåpentligvis vil ikke vinterstormene gjøre alt for mye galt med naustet vårt denne gangen heller :o) Her sett fra baksiden.

 

DSCN5330 DSCN5331

 

Om bare noen måneder skal båtene igjen legge til ved disse pinnene, mens ytterst i havgapet vil hurtigruta fortsette sin ferd hele vinteren :o)

 

DSCN5338

 

Badetemperaturen er for de tøffeste, altså ikke noe for meg….

 

DSCN5340

 

Men jeg kan fortsette å jakte fotomotiv, det var litt kaldt, tykke ullvotter var godt å ha :o)

 

DSCN5341

 

Høsten er snart forbi og vinteren står for tur. De siste minnene fra høstferien er gode å ta med seg inn i mørketiden….

DSCN5334

 

Da har i alle fall jeg fått i meg dagens første, glovarme kopp med kaffe. Jeg er klar til å møte den nye dagen og nye mennesker som jeg skal ha opplæring på, to dager i strekk :o) Tusen takk til alle dere som titter innom meg! Det er utrolig koselig!! Håper dere alle får en herlig oktoberdag!!

 

 

 

2 thoughts on “En frisk tur ved sjøen

  1. Hanne says:

    Takk for turen:) Flotte bilder, kjenner nesten den kalde lufta du snakker om! Og så fikk jeg litt lyst å ta turen til mamma og pappa, i fjøra der vi har naust står det flere gamle og værbitte naust som sikkert hadde gjort seg på bilde… Får ta med meg tykk jakke og dra på tur jeg også tror jeg:)

    Nattaklem til deg
    og fin torsdag:)

Comments are closed.