En gammel stol og syriner

Syrinene blomstrer, heldigvis :o) Jeg har nemlig ikke begynt å plante ut en eneste sommerblomst enda, men på fredag….da skal jeg i gang. Været er strålende i Trøndelag, og ettermiddagene og kveldene nytes utendørs  Mine lilla syriner står i full blomst og duften er nydelig. Mitt gamle bruktfunn får stå under syrintreet med en bukett at disse duftende blomstene. I regnvær må den under tak. Jeg elsker lyset som strømmer gjennom bladene, nå er det sommer :o)

DSCN3261

Godværet har holdt seg stabilt over flere dager og da ble anledningen til å vaske og beise platting benyttet. I fjor regnet det så mye at det var rett og slett en umulig oppgave….Jeg er veldig fornøyd med den lyse farven.

DSCN3253

 

En nysgjerrig kattepus som må lukte på det meste.

DSCN3256

Vann må planter ha og her får den drikke fra en karaffel kjøpt hos søstrene Grene :o)

DSCN3257

DSCN3259 DSCN3260  DSCN3263

Nå skal jeg sykle av gårde på jobb uten jakke. Det er jammen en herlig følelse :o) Men først skal kaffe, frokost og aviser nytes ute i hagen, dette har jeg gledd meg til i hele vinter. Nå gjelder det å ta vare på de gode øyeblikkene! Ha en strålende dag alle som titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “En gammel stol og syriner

 1. Millas blåbærtua says:

  Syriner er så nydelige og eg plukka meg noken igår som hang over gjerdet til naboen,då er det lov å plukke ikkje sant,Hihi:)
  Her er det nok ein nydelig dag og jammen er det godt å ha lite klær på seg:)

  Nyt dagen!
  Klem fra Lillian

 2. Reidunn says:

  I dag fikk vi endelig litt varme og sol på Sørlandet!!:)
  Skulle ønske at jeg hadde syrin i hagen men jeg vet noen steder jeg kan plukke meg en bukett!!
  Nydelige bilder av syrinene dine!!
  Likte den lyse fargen du har på terassen:)
  Kos deg i sommervarmen:)
  Klem Reidunn

Comments are closed.