En kreativ dame

Heisann alle sammen. Nå er jeg hjemme igjen etter noen flotte dager i Østersund hvor fotball og fotballjenter har hatt fokus. Jeg føler meg utrolig heldig som har fått tilbringe en uke sammen med en herlig jente gjeng på 12 – 13 år. Tap, seier og uavgjort, vi har vært innom det meste, men i dag ble vi slått ut av cupen og vi vendte nesen hjemover igjen. Mens jeg har vært borte har 1. juli kommet og gått og de som har fulgt litt med, vet at den datoen presenterer jeg en av mine favorittblogger for dere :o) Sent men godt, denne gangen skal dere få blitt bedre kjent med en herlig og utrolig kreativ dame. Denne damen kan bake, strikke, sy, hekle og det virker sannelig som hun har taket på plantene hun steller med også :o) Når vi titter på prosjektene hun deler med oss er det ikke bare rett og vrangt vi blir presentert for, neida, her er det perler og knuter og fletter og strikking på høyt nivå. Jeg blir stadig imponert. En herlig hage har hun også…..

IMGP9365 ok

Se på dette koselige bildet…. Nyplukkede markblomster og strikketøy, kast også et blikk på duken…….. Og bloggen jeg snakker om…..

 

Rosehagen :o)

IMGP9379 ok

Her er et av strikkeprosjektene til Ann-Mari som er damen bak Rosehagen. Er den ikke bare helt lekker :o)

IMGP9115 ok

Se på denne kaken da dere…. dette sier litt om denne damen :o) Kreativ, snill og omtenksom. Kakene har hun bakt til bursdagen til ungene sine, de er studenter og mor stiller opp med kaker og ballonger, en ble satt igjen på trappen som overraskelse og en annen ble satt igjen på pulten på lesesalen…. Tenk for en herlig overraskelse, historiene finner dere inne hos Rosehagen :O) 

IMGP8998 ok

Her er et av teppe prosjektene hennes. Jeg har aldri sydd slike tepper selv og kan vel ikke helt sette meg inn i hvor mye arbeid det ligger i et slikt prosjekt, men at det er lagt ned mange timer her…. Ja, det forstår jeg :o)

IMGP9348 ok

En liten tusenfryd på en av Ann-Maris vakre duker.

IMGP8400 nye

Se på dette bildet som oser av sommer. Her er det laget rabarbrasaft, og den er jeg overbevist om er god. Jeg har nemlig smakt verdens beste rabarbrapai, og den er laget av Ann-Mari :o) Jeg var så heldig å treffe denne snille, herlige damen på et bloggetreff, kjempekoselig. Hun hadde med seg rabarbrapai…. jeg tror ikke det ble mye igjen av den nei :o)

IMGP9428 ok

Enda et av strikkeprosjektene hennes, grå ull sokker trenger ikke nødvendigvis være kjedelig….

IMGP9583 okEn kjempekoselig, snill og kreativ dame som deler mange av sine prosjekter med oss på bloggen Rosehagen. Alle bildene i dette innlegget er lånt fra bloggen hennes, håper det er greit Ann-Mari :o) Jeg har fulgt henne lenge og gleder meg alltid over hennes nye prosjekter. Ann-Mari er glad i friluft og koser seg ofte på hytta si, noen ganger får vi også ta del i hyttelivet :o) Ta gjerne en titt innom henne :o) Da vil jeg ønske alle som titter innom ei god natt og en herlig lørdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “En kreativ dame

 1. Rosehagena says:

  Å skjønne dame. Nå ble jeg virkelig satt ut!! For en overraskelse Nina;) Tårene har trillet omkapp med smilene. Dette varmet hjertet og nå kjenner jeg meg bare så utrolig smigret. Tenk at du skriver om meg på bloggen din, og du skriver så fint. Jeg er så rørt;)
  Tusen tusen takk for denne koselige overraskelsen;)

  I dag nyter vi hagen i varmen, hagemøblene får litt maling og ugress lukes;) Nyt søndagen på Levanger;)
  Stor varm klem fra Ann-Mari

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så koselig å høre Ann-Mari! Jeg liker så godtå titte innom bloggen din og så er det så trivelig med de fine kommentarene du legger igjen hos meg :o) Håper vi treffes igjen ved anledning! Klem

 2. Nina says:

  Så flott ett innleg om en fantastisk, kreativ, snill og herlig dame!
  Jeg er så heldig å få være hennes venninne og nabo, og det setter jeg stor pris på :-).
  Klem Nina

Comments are closed.

Translate »