En kulinarisk opplevelse i Leuven

1. påskedag, sola skinner varmt over Trøndelag og jeg har feiret bursdag med mine nærmeste. Det hjelper ikke hvor gammel jeg blir, jeg synes det er like koselig hver gang. Ekstra oppmerksomhet, mange klemmer, god mat og masse kaker, og gaver da, jeg elsker gaver og det har jeg fått mange av i dag. Utrolig masse fint som jeg blir helt rørt og takknemlig for. Med varmen som kom over Trøndelag i dag har jeg nytt mange timer utendørs og tenkte rett og slett å ta meg fri fra bloggen i dag, men så kom minnene om en tur vi hadde til Leuven i Belgia strømmende. Vi var der i fjor vår, de første varme solstrålene jeg fikk kjenne i 2013 opplevde jeg der, i år kom varmen på bursdagen min :o) Bildene jeg har lyst til å vise dere er fra Restaurant Arenberg, er gastronomisk restaurant i Leuven :o) Eiendommen den ligger på ble på 1700 tallet eid av Hertugen av Arenberg. Se på denne lekre hagen….

Leuven - Belgia Leuven - Belgia Leuven - Belgia

Den belgiske stat overtok eiendommen etter første verdenskrig, deretter ble den brukt til å avle opp kalver og hester. I oktober 1996 ble det åpnet en ny og moderne restaurant her, den er viden kjent for sine smakfulle og gastronomiske retter. Kokken og eieren er master kokk i “The order of the 33 Master cooks of Belgium. Selskapet vi deltok i ble servert en rekke småretter i hagen samme med champagne :o) Her er en av de små, delikate rettene :o)”.

Leuven - Belgia

Menyen er det som gjør denne restauranten spesiell. Her serveres det lokal mat og internasjonal mat, det serveres lunsjretter og et mangeretters måltid med gode viner slik som vi fikk nyte godt av. Her er en av forrettene….

Leuven - Belgia

Hovedrett….

Leuven - Belgia

Dessert….

Leuven - Belgia

Og små munnfuller til kaffen :o)

Leuven - Belgia Leuven - Belgia

Teen ble servert i lekkert og dekorativt den også….

Leuven - Belgia

 

Vi ble mett! Skulle du være på tur i området vil jeg absolutt anbefale denne familierestauranten.Nå skal jeg kose meg med siste del av bursdagen min og krim. Håper dere alle har hatt en flott 1. påskedag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “En kulinarisk opplevelse i Leuven

 1. Hanne says:

  En litt forsinket gratulerer med dagen her inne også, jeg er så enig med deg – glansen av bursdag går aldri bort, uansett hvor gammen man blir:)

  For et utrolig vakkert sted, her kunne jeg ha funnet roen kjenner jeg. Tusen takk for at du deler de fine og stemningsfulle bildene:) Og bildene av den deilige maten, vil tro det måltidet var en opplevelse.

  Vi fikk også sol og varme i dag, det var så deilig å sitte ute på terassen og bare nyte:) Håper andre påskedag blir like fin, både her og hos deg:)
  Varm og god klem til deg
  Hanne:)

 2. Hjem & Glede says:

  Å hei!
  Hjertelig til lykke med vel overstått bursdag!
  Jeg kunne sagt akkurat det samme……elsker å ha bursdag og om 2 dager har jeg faktisk det!
  Så det GLEDES;)))

  Å for et vakkert sted dere har vært på!
  DEN maten….sukk…

  Her i Bergen er det sommer for tiden…..SÅ deilig!
  Må du ha en herlig ukestart skjønne du!

  Smil og klem
  Camilla.

 3. Ingridsboble says:

  Gratulerer med dagen! Så deilig å feire med solskinn og gode mennesker rundt deg :)

  Du tar alltid så fine bilder – moro å se på :)

  Klem fra Ingrid

Comments are closed.

Translate »