En liten sniktitt inn i stua med nymalt skjenk og peoner fra hagen

Wow for en sommerdag det har vært i dag. Sol, varme og noen fridager har gjort underverker og nå er jeg klar for en ny uke ganske snart. Tenåringene i huset har ferie og kan nyte lange kvelder og sene morgener. Vi andre jobber noen uker til før det blir skikkelig ferie. Noen turer i helgene og på ettermiddagstid blir det likevel tid til og denne helga har vi vært og sett på hytta som er under bygging. Jeg blir mer og mer fornøyd og i slutten av august skal vi ta over og flytte inn :) Men nå skal jeg vie litt oppmerksomhet til hagen. Peonene står i full blomst og jeg plukket inn en diger bukett uten at det vises i blomsterbedet. Her har de sette farge i et hjørne i stua.

Peon - Nordic

Skjenken som peonene står på har vi arvet. Etter noen runder med tape, slipepapir og noen strøk med maling, har den fått et nytt liv i stua vår.

Peon

Peoner er noen av de vakreste blomstene jeg vet om. Disse fulgte med huset da vi kjøpte det, og for noen år side har jeg plantet flere silkepeoner med lyse rosa og hvite blomster.

Peon - Nordic

Mange plages med små dyr som koser seg mellom kronbladene, det slapp jeg unna i år. Det har kanskje vært for kaldt….. For å fjerne små insekter kan du fylle oppvaskkummen med zalo og lunkent vann. Legg blomstene nedi til de dekkes og la de ligge der et par minutter. Ta de så opp og skyll forsiktig av evt. skum og såperester. La de ligge på benken i noen minutter slik at blomsterhodene tørker litt. Sett de deretter i vase. De kan se litt pjusk ut rett etter dukkerten, men de kommer seg raskt.

Peon

Forrige uke fikk vi massevis av plakater som vi har bestilt. Denne uka gikk derfor turen til Ikea for å finne rammer som passer. Tommelen opp for Ikea hvor vi får kjøpt rimelig rammer med god kvalitet! Flere av bildene skal dere får se når de har funnet sin plass på en vegg.

Peon - Nordic Peon Nå skal jeg kose meg med å forberede flere blogginnlegg, jeg har noen tanker og ideer om veien videre som blogger og om ikke lenge skal jeg avsløre noen av tankene jeg har med dere :) Håper dere får en herlig søndagskveld alle sammen! Og riktig god ferie til de av dere som har startet med det!

Klem fra Nina