En liten titt inn på vaskerommet

Lørdag formiddag, skylaget ligger lavt over Trøndelag og mildværet har meldt sin ankomst i form av en blanding med snø og regn. Det er med andre ord en perfekt dag for sysler innendørs. Jeg har kjøpt meg nye gardiner til vaskerommet og har fått unna en haug med rene klær. Da ble det plutselig klart for å ta noen bilder :o)

Vaskerommet

Eva i Boligdrøm skriver at husmoren er tilbake og hun skaper debatt. Kritikerne roper Cupcake estetikk, romantisering av klesvask og opphøying av barn, mens tilhengerne ikke sier stort. Husmorbegrepet er utskjelt, det er ikke en tittel som gir status, det er ikke en tittel som gir rettigheter i samfunnet. Selv er jeg yrkesaktiv, politiker, kone, mamma og jeg er mor i huset. Altså husmor! Det liker jeg.

Vaskerommet

Jeg har ved flere anledninger fått kastet mot meg at jeg sikkert stryker t-skjortene til barna :o) Jeg vet ikke om det egentlig er positivt ment, men i alle fall blir det stille når jeg svarer: “Ja, det gjør jeg!!” Det kan da ikke være ille at noen av oss prioriterer å bruke tid på vaskerommet :o) Jeg har nevnt det i ett tidligere innlegget, bortsett fra vaskemaskin og tørketrommelstøy, er vaskerommet det fredeligste rommet i hele huset :o) Det er ikke så mange som oppholder seg der, bortsett fra meg og kattene. Da vil jeg ha det litt trivelig rundt meg.
Vaskerommet
Nå er kleshaugen ryddet, nye lyse gardiner har jeg hengt opp. Liftgardinene fant jeg hos Åhlens og de var superenkle å henge opp :o) Tulipaner er innkjøpt til helga og får gi et lite fargekikk til de lyse fargene.
Vaskerommet
Vaskerommet
                                   Vanligvis er jo dette rommet fylt med klær i alle farger og da er det jo kjekt med lyse farger i basen!
Vaskerommet

Nå blir det kakebaking til morgendagens familieselskap. Den nybakte tenåringen er i godform og gleder seg til masse gode kaker, selv om vi tyvstartet med kakespising på selve bursdagen i går :o) Jeg håper dere alle får en herlig lørdag uansett vær. Skjønner at noen har godvær og utevær og da er det bare å nyte dagen!

 

5 thoughts on “En liten titt inn på vaskerommet

 1. Anonymous says:

  Synes du har en kjempekoslig blogg nina, som jeg titter innom for å få påfyll og inspirasjon. Lykke til videre.
  mvh
  Anne Berit

 2. ingridsboble says:

  Takk for koselig kommentar inne hos meg :) Har skjønt at man må vente på møbler, uansett hvor en bestiller i grunn (kanskje unntatt ikea?)
  Så fint du har det på vaskerommet! Ikke et rom det blogges så mye om i grunn. Vi har ikke funnet noe godt system på vaskerommet enda, lett kaos kan du nok kalle det! Prøver å tenke ut en god løsning der så det skal bli greit å være der :) takk for inspirasjon!
  Ingrid

 3. Livets små øyeblikk says:

  Gratulerer med overstått til tenåringen:)
  Jeg tror all kritikken mot husmødre går mest på egen dårlige samvittighet – at vi ikke rekker over alt. Da er det så mye enklere å slå ut mot andre enn å godta at man ikke rekker alt selv. Det beste er nok å slutte å sammenligne seg selv med andre og godta at “slik er jeg” og det er helt greit… Jeg synes forresten ikke det er noe rart at du stryker t-skjortene, jeg har gjort det selv den gang jeg hadde tid. Det er snakk om prioritieringer og nå prioriterer jeg ikke det lenger. Så enkelt er det;)

  Var innom giveaway-innlegget ditt og prøvde å åpne bildet for å lagre det. Det gikk på de andre bildene i innlegget men ikke på det bildet som skulle brukes for å linke, virker som det har en annen filbane enn de andre… Jeg tok et skjermbilde og legger det inn på bloggen min – om du vi endre det så må du laste inn akkurat det bildet på nytt:)

  Ha en fin kveld og en super søndag,
  varm klem:)

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: