En liten tur i hagen

En av de tingene jeg liker med ferie er å kunne tusle rundt barføtt i hagen om morgenen, kjenne at verden rundt meg begynner å våkne. Det blomstrer og dufter, fluene summer og sola skinner. Fortsatt ligger det dugg på gresset og på rosene kan man se små vanndråper som glitrer om kapp. Edderkoppene har jobbet flittig hele natten og hvor man enn går kan man kjenne trådene som er spunnet. Edderkopper er ikke min greie og det jobbes like flittig med kosten for å feie bort denne jobben før jeg setter meg ned med kaffekoppen min. I år har vi virkelig hatt sommervarme i Midt-Norge. Deilig sydenstemning skader ikke og det er rett og slett behagelig å sitte i skyggen på slike dager. Jeg har laget meg en plass i skyggen, her trives både jeg og plantene mine :o)

DSC_1394

DSC_1397

Iskald, brusende coca cola med sitron og massevis av isbiter, sommerfølelse :o) Fotografert av datteren min :o)

DSC_1391

 

Blomstrende liljer ved frokostbenken….

DSC_1399

 

Og klatrerosene står i full flor ved inngangen :o) Disse dufter utrolig godt, men jeg har helt glemt hva de heter.

DSC_1414

Jeg har ikke så mange roser i hagen, men noen typer ser ut til å trives godt. Det gir mersmak og etter ferien har jeg noen tanker om å plante noen flere :o) Det er jo så vakkert med disse blomstene…..

DSC_1412

Etter noen herlige timer med bading og sol skal det bli godt med noe kaldt å drikke :o)

DSC_1390

Herlig med lørdagskveld og sommer. Lydene forsterkes rundt oss, latter og glede, familien samlet, god mat og drikke. Fri :o)  Tusen takk til alle dere som titter innom! Jeg sliter med veeeeldig treigt nett for tiden, å laste ned bilder er et evighetsprosjekt, og jeg har derfor vanskeligheter med å komme meg inn på andre blogger, men jeg skal gjøre noen forsøk :o) Herlig lørdagskveld til dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20