En liten vertinnegave på påskeaften

Kanskje du er invitert på middag i løpet av påsken og gjerne skulle hatt med deg noe vårlig til vertinnen, kanskje med litt påskestemning i :o) Her har jeg kjøpt inn to potter med påskeliljer, en liten pose med fjær og et God påske skilt, alt fant jeg hos Hageland. Jeg har brukt silkepapir i påskefarve og utenpå det har jeg hatt på cellofan og knytt det sammen , og med bastbånd. Grener har jeg hentet fra haven og stukket ned i krukken. Jeg har brukt kirsebærgrener og grener fra juni søtmispel. Friske, gode vårfarver synes jeg, og langt rimeligere enn om du skal kjøpe en ferdig oppsats. Ekstra koselig er det når du har laget den selv.

 

 

DSCN1684DSCN1683

DSCN1676DSCN1675

DSCN1671DSCN1673

Disse kan fint stå ute selv om det er kaldt, men det kan være lurt å sette de lunt om natten når det er på det kaldeste. Jeg bare elsker disse friske, flotte farvene og disse nydelige blomstene :o) Dette er påskestemning for meg :o) Jeg ønsker dere alle en herlig påskeaften, kos dere masse!

3 thoughts on “En liten vertinnegave på påskeaften

  1. Solveig Hus Hansen says:

    Det er alltid kjekt med vertinnegåver, både å gje og å få. Viktig å setje pris på ei vertinne som steller i stand for andre.

    Fin påskeafte kveld til deg.

    Klem frå Solveig

Comments are closed.