En liten vertinnegave

Vertinne gaver eller en liten venninne gave, nye ideer mottas alltid med takk :o) Da jeg var innom Home and Cottage sist gang, kom jeg over noen aldeles nydelige, strikkede kluter. Tykke og gode og skikkelig julete. De hadde de også i andre farger så det er fullt mulig å gi bort slike på andre tider av året også. I stedet for julebånd var de knytt med beige bånd med stjerner på :o) Fyll på med en søt liten kost og en flaske oppvaskmiddel av en litt mer eksklusiv variant enn zalo, og du har en superflott gave :o)

DSC_8129

 

Klutene er tykke og gode av merket Lama. De kjennes rett og slett håndstrikkede ut og jeg har skaffet meg flere slike pakker :o)

DSC_8121

Oppvaskmiddelet er fra House Doctor, dufter godt og skal være mild mot hendene :O)

DSC_8127 DSC_8131

 

Snøen har lavet ned over Trøndelag og flere steder hører jeg stormen har herjet. Fredagen er uansett kommet og da er jeg fornøyd. Nå gleder jeg med til å se etter litt småtteri i julegaver til mine kjære. Kos dere så masse alle sammen og nyt denne adventstiden som går utrolig fort.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “En liten vertinnegave

 1. Livets små øyeblikk says:

  Vi har Oliviers & Co her og det er butikken jeg alltid går innom for å finne vert/vertinnegaver – et sikkert kort;)

  Nyt helga, jeg har blåst rundt i glatt og snøfyllt landskap i dag og var veldig glad da jeg låste meg inn hjemme i kveld:) Nå krysser jeg bare fingrene for at snøen blir liggende i helga slik at vi får laga snølykt og snømann – har hørt rykter om at regnet kommer på søndag og da gjelder det å benytte seg mens man kan;)
  Varm klem til deg
  Hanne:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Dere er så heldige som har den butikken…. Skulle ønske den kunne komme til Trondheim :) håper dere rekker å bygge i snøen! Det tenker jeg hadde vært stas ja :) vi koser oss i godt vær her i Wien :) klem

Comments are closed.