En morsom kjøkkendings – lurch spirali spiralizer

Vi har fått prøve ut en morsom dings til kjøkkenet. Nærmere bestemt en spiralizer. Ja, det ligger i navnet, det er en dings som lager spiraler og i dette tilfellet, spiraler av mat. Vi har prøvd den på epler, med det resultat at det ble spist mange epler, det var rett og slett gøy å spise epler i tynne spiraler. Jeg ble kontaktet av en trivelig dame som lurte på om jeg hadde hørt om Med24.no. Men, nei, jeg hadde jo ikke det. 

Nå ble jeg altså kjent med et nyetablert firma i Norge som jobber løpende med å kunne tilby Norges største sortiment av produkter innen helse, skjønnhet, hudpleie, og kosttilskudd.  For å bli bedre kjent med butikken har jeg fått prøve ut et produkt og det er spiralizeren. Nærmere bestemt en lurch spirali spiralizer.

Spiralizer

Jeg har egentlig vært skeptisk til slike dingser på kjøkkenet, det tar jo plass og hvor mye blir de egentlig brukt. Og for å være helt ærlig, denne dingsen tok sin plass den også, på samme måte som andre dingser vi putter inn på kjøkkenet. Men en annen ting jeg er veldig fornøyd med, det er spiralene, den lager sannelig mye morsom råkost til middagen…. 

I dag fylte vi på med råkost til fiskemiddagen og det ble mengder, så mye at det ble et skikkelig snaddermåltid med bare råkost på kvelden også. Det er jo også det som er poenget med slike dingser som dette. Finn på noe gøy så blir det morsommere å spise sunt. 

En annen ting jeg liker med spiralizeren er fargene, den er nøytral og skriker ikke om oppmerksomhet i knalle farger. Det synes jeg er helt greit. 

Spiralizer

For alle rawkost entusiaster eller oss som trenger litt mer råkost ved middagsbordet, dette ble en morsom vri på middagen. Agurken til laksen ble litt annerledes enn vi er vant til og jeg har sjelden spist så mye agurk som i dag . Det var superenkelt å bestille spiralizeren, etter bare et par dager var jeg og hentet den på posten. 

Nå blir det en demonstrasjon med datteren min som “kokk”. Agurken var superenkel å feste på piggene og det var enkelt å snurre ut disse flotte spiralene. 

spiralizer

Vi hadde det egentlig ganske gøy da vi holdt på, se på denne imponerende agurklenken….. Den er i én bit…. 

Spiralizer

Så gikk vi i gang med tøffere saker…. Gulrot først, den var litt liten, men etter litt plunder med å feste den, ble det spiraler av den også. Så kom mesterstykket. Den tøffe kålrota. Her måtte det mer krefter til, og med hånda på selve stativet ble det sannelig en haug med spiraler av den også. 

IMG_0801

Det følger med tre sett kniver eller rivjern, de har sin egen plass inne i boksen når de ikke er i bruk. Det jeg lot meg imponere over var hvor lett det er å vaske denne dingsen. Det er lett å trekke ut og plukke fra hverandre delene. Ingen krinkelkroker hvor rester fester seg. 

IMG_0798

Det ble nok kålrot…. Og for den som vet hvordan kålrot lukter, vi måtte bare spise opp alt, og så ble dørene satt på vidt gap…. Nå er vi blitt mer kjent med denne dingsen vår, vi blir nok til å bruke denne neste gang det skal være råkost til middagen også. Og nå er det slutt på å skjære agurk med ostehøvel eller kniv til laksemiddagen. Fra nå av blir det krøller. 

IMG_0805

Korketrekkere til middag. Ser nesten ut som potetskruer, men dette er jo langt sunnere. Dersom du skulle finne noe du har lyst på inne hos Med24.no, så har jeg fått en rabattkode du kan benytte deg av. 

BYEBLOGG15

Den gir gratis frakt ved kjøp over 300 kr. Normalt er gratis frakt fra 499 kr. Hvis beløpet likevel kommer over gratis frakt grensen, blir beløpet trukket fra den endelige summen.

spiralizer

Lurer dere på hva mer Med24.no har å tilby så er det bare å ta en titt. Firmaet er i utgangspunktet dansk, men med norsk nettbutikk blir det ingen overraskelser med toll og andre avgifter. Det kan man like, ikke sant. Jeg ønsker deg en herlig dag! 

Klem fra Nina 

 

Translate »
%d bloggere liker dette: