En skikkelig høst lørdag

Det er blitt skikkelig høst utendørs og jeg måtte bare titte innom på snarvisitt for å vise fram noen stemningsbilder. Nå er det ikke lenge igjen før de herlige fargene slipper taket og vi skal inn i den grå årstiden. Da er det om å gjøre å fylle på med lys og glede i hverdagen. Utnytt finværsdagene og få frisk luft, det gjør mye positivt for kropp og sinn. Jeg har begynt å trene igjen etter operasjonene jeg har hatt og det var rett og slett herlig å kjenne at musklene var stive og støle i dag. Det er sannelig behov for det når man sitter mye ved en pc. Det neste jeg ser fram til nå, er å få tatt på joggesko og komme meg utendørs. Ellers gleder jeg meg veldig til å komme meg skikkelig igang med den kreative prosessen det er å lage print til hverdag og fest.  Det er godt å ha en hobby man trives med på denne årstiden. Har du ikke det bør du vurdere det, det finnes så mye man kan engasjere seg i enten det er kreative gjøremål eller i en veldedig organisasjon. Kanskje disse bildene inspirerer deg til å komme deg ut på en trimtur i helga. Disse to er hentet fra Holmgangen i Levanger, en nydelig inngang til kjærlighetsstien, ungdomsskolen og Trønderhallen. Det siste bildet er tatt fra stua på hytta i Åre. Et fantastisk skue når tåken ligger som en plugg i dalen, men oppe hos oss skinner solen. Nå skal vi avsted i 13 årsdag, det skal sannelig bli koselig med bursdagsfeiring og gode kaker også. Ha en herlig dag!

IMG_0635

IMG_0638IMG_0626

 

Klem fra Nina