En stjerne skinner over vår julelandsby

Vi har tent adventsstjernen og jeg er nesten sikker på at den er nabolagets desidert største…. Nå skinner den så vakkert over julelandsbyen vår som ble satt opp på sin faste plass i går kveld.
Stjernen ble kjøpt inn i fjor og må vel kalles et aldri så “stort” bomkjøp. Jeg falt for den hvite stjernen med sølvpynt og på butikken pekte jeg ut hvilken størrelse jeg ville ha. Esken med stjernen ble hentet fram til meg og sammen med lyspærer dro jeg lykkelig hjem med den. Mens jeg dro på mathandel fikk de andre i oppdrag å sette den sammen og henge den opp. Vinduet den henger i, er rimelig stort, og vender ut mot gata vår. Jeg tittet spent opp da jeg kom hjem og der ble jeg stående og gape. Den var stor, ufattelig stor, den dekker hele vinduet. Det var absolutt ikke den størrelsen jeg hadde pekt på. Da jeg kom inn sto mine kjære lykkelig med sølvglitter over hele seg og var veldig stolt over at de hadde ordnet og hengt opp mens jeg var borte. Så, i år er den igjen hengt opp og vi er stolte over å ha gatas største julestjerne :o)
018
Jeg har tidligere fortalt dere om julelandsbyen vår og her er den :o) Jeg tror dette må være den kjæreste julepynten jeg har. Den ble kjøpt i Frankrike jula 1997, og hvert år den 1. desember blir den satt opp på samme plass, i samme glass skap, som også ble kjøpt i Frankrike. Den har både baker, slakter, cafe, kirke, ting og tang butikk, vinkjeller, rådhus, noen små hus og masse små mennesker og annet tilbehør. I år er den satt opp og stylet av min datter :o)
008 009 009-001 012 013 014 015 016
I dag har vi hatt innedag og bakt colakjeks og sjakkruter. Vi klarte ikke å bestemme oss for hvilken adventsstake vi skulle ha i år så det ble to stykker. Lysene er tent og vi har smakt på kakene mens vi har kost oss med de ulike adventskalenderne som sendes på TV. Ute er det gnistrende kaldt, men ikke et snøfnugg. Inne er det godt å varmt.
Ha en god adventssøndag alle sammen!
Klem fra Nina