En vakker, gammel gård

Jeg sitter her og titter på bilder av gulv, hvite gulv. Jeg skal nemlig male mitt første gulv i dag og jeg måtte bare titte på noen bilder som virkelig understreker at jeg har tatt et riktig valg, hi, hi. Da kom jeg over denne artikkelen i det svenske bladet Lantliv. En gammel gård som er pusset opp av husets datter og hennes mann. Det gamle, nyrenoverte huset med den store plenen foran, er det ikke vakkert….. Huset er møysommelig oppusset gjennom flere år og vi skjønner jo at en slik renovering ikke er noen dans på roser. De forteller at huset har alt som et gammelt hus skal ha, gamle ujevne tregulv, knirkende trapp, vakker kakkelovn, vedskjul og bakerovn samt uthus malt i en vakker rødfarge. Noen gulv er malt hvite og noen har fått beholde sitt opprinnelige utseende med sin vakre patina.

2a 16a 22a 25a 31a 46a

 

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “En vakker, gammel gård

 1. Toves Sammensurium says:

  Sol her også,nyter det på mitt eget vis ;)
  Herlige med malte gulv,ikke noe å lure på spør du meg,men jeg regner med du ble overbevist da du så denne arikkelen.Jeg skulle gjerne hatt tregulv i hele huset,men slik er det nå engang ikke dessverre.
  Herlig artikkel fra et av yndlingsbladene mine!!
  TOveklem:)

 2. Millas blåbærtua says:

  Så fantastisk flott det var der,nydelig og eg kunne flytta rett inn der eg:)
  Så flott å sjå korleis folk får det til:)

  Fine kveld til deg❤
  Klem fra Lillian

 3. Lisebeth says:

  Så herlige bilder Nina. Heldige deg så skal male gulv. Det er kjempefint, skulle gjerne hatt det selv. Dessverre så har jeg ikke det og ikke vil jeg få det med det første. Lykketil med maleprosjektet. Hilsen Lisebeth

 4. Inspirasjon fra Elin says:

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og ikke minst takk for at du vil følge bloggen min :D Setter stor pris på det..
  Må titte litt på bloggen din også ser jeg, mye spennende..
  Dette huset du viser fram her er jo bare helt nydelig! Lekker atmosfære, den synes på bildene :)

  Ønsker deg en fin helg.
  Elin

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: