Julestrømpe etter Tildainspirasjon

Nå er jeg kjempefornøyd :o) Sola har snudd og vi går mot lysere dager. Julefreden senker seg over oss om noen dager og her i Trøndelag er det nydelig, hvit julesnø. Men akkurat nå er jeg veldig godt fornøyd med å ha avsluttet det siste syprosjektet før jul. Tildas vintereventyr har massevis av herlige syprosjekter og min datter og jeg falt for denne herlige, noe utradisjonelle julestrømpen. Nå er den ferdig….

IMG_0338

Egentlig var det langt mer pirkete syarbeide enn jeg hadde tenkt, men nå har jeg vel kanskje lært at jeg skal gjennomgå hele mønsteret før jeg setter i gang.
IMG_0335
Altså, jeg trodde det bare var å sette i gang symaskina og frese over sømmene, men den gang ei. Framsiden av denne ballett strømpen er kiltet, for hånd selvfølgelig. Alle disse båndene er sydd på for hånd med bitte, bittesmå sting. Deretter laget jeg kilteeffekt på begge sider av båndene, også for hånd.
IMG_0334
Av den grunn kom det ikke innlegg fra meg før sent i kveld, for jeg hadde nemlig bestemt meg for at denne strømpen SKULLE være ferdig i dag :o) Og det ble den :o) Det er bare framstykket som har bånd og er kiltet. i tillegg er hele strømpen foret.
IMG_0334
Til pynt på toppen av strømpen har en liten enhjørning fra Lene Bjerre fått plass. En av de små tingene som fikk være med meg hjem fra København.
Julestrømpe etter Tildainspirasjon
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Julestrømpe etter Tildainspirasjon

 1. Malin says:

  Sååå Flott Julestrømpe,Nina..
  Takk for du deler;-))
  Ønsker deg en fredfull,GOD JUL…
  Kose deg,masse..
  Klem Malin

Comments are closed.