Endelig fredagskveld…..

Nå skal du få se noen glimt at den store pulten jeg har brukt noen arbeidstimer på. Fire strøk med maling ble det. Utgangspunktet var en tjue år gammel pult i lutet furu :o) Nå har den fått nytt liv med hvitmaling og sorte knotter på. Helt utrolig hva noen strøk med maling kan utrette. Endelig har jeg også fått bestemt meg for hvilken lampe jeg skal ha ved pulten, jeg tror denne “arbeidslampen” blir perfekt her :o) Jeg har sett flere som bruker hylleknekter til oppheng av slike lamper, det blir nok en variant av dette her hos meg også :o) Lampen har jeg forresten bestilt hos Room.21.

DSC_7584

DSC_7571

 

Litt annet stash har det også blitt….. de herlige kortene er fra Lady and the kids. Jeg har i tillegg kjøpt en posters som skal på veggen i leiligheta vår. Jeg elsker disse kortene med ord, enten de gir mening eller ikke :o)

DSC_7577

 

Eskene er fra Søstrene Grene, akkurat nå var utvalget stooooort. Massevis av esker i mange farger og størrelser, her var det vanskelig å begrense seg…..

DSC_7588

 

Såååå, jeg kjøpte eskene nå, for hvis jeg hadde ventet til senere så hadde det ikke blitt noen esker… hi, hi, dette var sannelig et kort som ga mening.

DSC_7593

 

Nå er jeg klar for helg, hjemmelaget pizza som seg hør og bør en fredagskveld i vårt hjem. Huset er vasket og ryddet så nå har jeg kvelden fri til et lite sy eller strikke prosjekt :o) Har du fått med deg mitt første tips i juleforberedelsene, hvis ikke finner du det under fanen med samme navn på toppen av siden :o) I morgen tidlig kommer jeg med et nytt tips :o) Ha en strålende fredagskveld alle sammen og tusen takk for at dere titter innom meg. Jeg blir kjempeglad!!! :o)

 

 

8 thoughts on “Endelig fredagskveld…..

 1. Anne Valstad says:

  Oj, oj, oj…sånn lampe vil æ å ha! Trur itj æ får mannen m på det, men Æ vil HA! Dein e bare råtøff og du hellige jul, kor æ ønske mæ ei sånn ei. No vart æ visst vældig trøndersk, hahaha, vart bare så gældi revve m sjø, hahaha! ;)

  Klæm, Anne <3 <3 <3

 2. Reidunn says:

  Morsomt å lese litt trønderdialekt:)
  Den lampa var bare dritstilig!! ( Betyr veldig tøff) :)
  Så utrolig fin den skrivepulten var blitt!!
  Kan jeg spørre om du har brukt ei lita rulle eller bare malerkost?
  Det var liksom prikken over i en med de sorte knottene:)
  Så flink du har vært!!
  God klem fra Reidunn

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk Reidunn :o) Gøy med dialekt :o) Jeg er veldig fornøyd med lampa. Design House Stocholm, tenkte jeg skulle la den henge, men inntil videre ligger den fint der :o) Jeg har brukt pensel, du kan bruke rulle uten “pels” da blir det også helt glatt, du slipper de nuppene som kommer når du bruker vanlig rulle. Herlig å være ferdig med malejobben og kunne begynne å pynte litt :o) Klem

 3. molar85.blogspot.no says:

  Pulten ble kjempe fin :)
  Ha du noen tips til hvor jeg kan få fatt i to gamle industrilamper. De trenger forsåvidt ikke være gammel men må se gammel ut.. :)

  Ønsker deg en riktig god helg.
  Klem

 4. Solveig Hus Hansen says:

  Så mykje fint på ein gang! Flott skrivepult.

  Likar og veldi godt kort, posters og anna med fine ord og uttrykk. Det gjer så mykje meining! God helg vidare.

  Klem frå Solveig HH

Comments are closed.