Endelig, nå er det farge på veggene

Juhu, det er fredag og en lang uke med møter er over. I går var det en maratondag med møter i 11 timer…. sånn er det med politikk, man vet aldri når dagen slutter. Men nå er jeg tilbake i hverdagen igjen og det er på tide med et nytt blogginnlegg. Jeg har veldig lyst til å vise fram fargene i hytta vår som er under bygging. Jeg har nemlig valgt en ganske mørk farge på tømmerveggene og det var med en viss spenning jeg tittet inn da vi var på visning…. For tenk om det ble for mørkt. De andre hyttene jeg har vært innom hadde valgt drivved på veggene, det er en flott farge, men jeg ville ha brunere vegger. Og det har jeg sannelig fått. Mocca heter fargen og slik ser den ut med ett strøk på helt nye tømmervegger. Fargen er ganske godt gjengitt på dette bildet og jeg er rett og slett veldig fornøyd :) Det var slik jeg håpte det skulle bli. En varm, ren og god brunfarge.

Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Jeg har fotografert uten blits så her ble det litt mørkere enn det er i virkeligheten. Men her skal altså sofaen stå etterhvert. Rundt vinduene kommer det brede hvite lister :) Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Her står jeg på kjøkkenet og titter ut i gangen. Også her kommer det brede, hvite lister som skal ramme inn denne åpningen. Og trappen som kommer opp til venstre, blir helt hvit.

Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Fra stua har vi utsikt til slalombakkene og heisene som ligger rett utenfor døra.  Men jeg liker nå utsikten lenger bort også jeg da, fjell og skog :)

Utsikt

Tar vi en tur ned i tv stua ser vi at det begynner å ta form her også. Jeg har valgt Mocca på veggene i alle rom. Også her blir det brede hvite lister, hvitt tak og hvitt gulv. Dette er på bakkeplan og utenfor døra blir det bygd en platting som skal gå rundt hele hytta. I gulvet blir det vannbåren varme. Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Jeg har alltid likt at det er høyt under taket og det blir det sannelig i hovedetasjen :)

Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Slik blir fargen på utsiden. Her har vi ikke fått være med å bestemme selv. Det bygges mange hytter i dette området og for å skape en helhet er fargene bestemt av utbygger. Det betyr at alle parhusene som bygges får denne fargen :) Jeg er godt fornøyd. På bakkenivå ved denne veggen vil det bli platting. Døren til høyre er inngang til hovedbadet, og til høyre utenfor bildet er det inngang til vaskerom.Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca
DSC_5974

Her står vi og titter ned på hytta vår. Det er utrolig mye hyttebygging i dette populære området av Åre.  Fjellhytte - mountain cottage - farge Mocca

Nå planlegger vi ny tur til Åre, jeg venter i spenning på lister rundt vindu, kjøkkeninnredning og fliser på gulv. Enda gjenstår det jo mange detaljer, men jeg synes byggingen så langt har gått raskt. Det kan se ut som det blir innflytting i september som avtalt :) Nå skal jeg ut på fredagshandel før pizzadeigen skal settes. Forkjølelser skal pleies og så får vi håpe på litt oppholdsvær og noen varmegrader slik at vi får plantet ut sommerblomster snart :) Ha en herlig fredag alle sammen!

Klem fra Nina 

4 thoughts on “Endelig, nå er det farge på veggene

 1. Toves Sammensurium says:

  Åååå så koslig!!!! Og tøft! Og flott! Ja – superlativene står i kø inni knolten her når jeg ser alle de fine bildene,for et paradis dere får her Nina!!!!! Elsker fargen din,skikkelig lunt og koslig og hyttete!Og hvorfor ha som alle andre????
  Dette kommer til å bli sååå fint,gleder meg til du kommer så langt som å innrede for det blir sikkert fantastisk!Tenker det er en del som står i kø i knolten på deg også hihi :)))
  Toveklem .)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tuuusent takk for koselig kommentar :) Ja, jeg ville ha det skikkelig hyttete og det har jeg fått. Og du har helt rett…. Det svirrer rundt i knotten nå, hvordan skal jeg innrede, hvilken stil…. Meeen, det skal bli skikkelig hyttete og vinterstemning :) Herlig helg til deg! Klem

 2. UllKuleTeppe says:

  Åh, den moccafargen var nyyydelig! Og hvite gulv og tak blir jo så lækkert! :-) Dette gleder jeg meg til å se ferdig altså! Spesielt hvilken stil du velger innredningen i også!

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tuuusen takk :) så koselig med slike kommentarer :) Ja, jeg er veldig fornøyd med denne fargen, klart litt mørkere enn jeg er vant med, men det var litt av vitsen det da :) Og interiør stil, jeg er sannelig spent jeg også, har jo mange tanker, då dette blir gøy :)

Comments are closed.