Enkel blomsterpotteskjuler

Det enkle er ofte det beste sies det i en reklame. Jeg har ingen potteskjuler som er typisk påske, derfor måtte jeg lage en selv :o) Jeg kunne jo ikke ha en hvit eller grå når jeg aller helst ville ha en i sprudlende, friske vårfager, hi, hi :o) Redningen ble servietter fra Søstrene Grene, i knall gul og knall grønn, og med de søteste dotter på.

 

Her har jeg brukt to størrelser, en stor serviett i gult og en liten serviett i grønt. Den lille ytterst. Så er det bare å knyte et bånd rundt serviettene og vips har du en potteskjuler som matcher både bordpynt og de farver du ellers ønsker å ta igjen.

Det er rett før knoppene på kaktusen åpner seg, er den ikke flott….. For at knoppene ikke skal tørke ut og falle av, har jeg satt krukken i en plastpose slik at den holder på fuktigheten. Det gjør også at serviettene ikke trekker til seg fukt og blir ødelagt.

Her frisker den opp sammen med de flotteste lyslykter som jeg vant i en giveaway hos fineste Jeanines drøm :o) De er kjempeflotte sammen med trollhasselen og påskepynten.

Dette bildet fikk dere se for noen få dager siden, men jeg måtte vise det til dere igjen slik at dere får med dere historien til lyktene og kaktusen :o)

Det er ikke det beste påskeværet her i dag, men jeg skal snart få på meg joggesko og ta en løpetur før jeg fortsetter på mine Tildadukker som etterhvert begynner å ta form. Koselig påskesyssel. Jeg ser også fram til noen trivelige dager på hytta, med god mat og godt selskap :o) Håper dere alle har det flott der dere er! Jeg blir så glad for at dere titter innom meg :o) Ha en strålende tirsdag alle sammen!

4 thoughts on “Enkel blomsterpotteskjuler

 1. Baronivegen says:

  Hei på deg Nina:)
  Ååå, så fint dette blei. Kjempelurt, og nydelige fine påskefargar du har brukt på serviettane. Takk for tipset:)
  God påske til deg og dine:)
  Klems Evelyn:)

 2. Reidunn says:

  Hei Nina!
  Så smart å bruke serviett til å trylle fram ny potteskjuler!:)
  Det ble kjempelekkert og passet så fint til den nydelige kaktusen!!
  Håper du legger ut bilder av tildadukkene du holder på å lage. Tenker de blir fine!!:)
  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld :)
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.