Er høsten kommet eller….

Har høsten kommet eller er det noen som tuller med meg…. Etter noen dager på jobb skal jeg ha siste ferieuke neste uke og da kan jeg jo ikke ha høststemning…. Men ok, det er koselig med mørke kvelder når verandadøra kan stå åpen og det er så varmt at det er mulig å sitte ute med et pledd og ei bok :o) Men det er ikke så koselig når det blåser og regner og vi blir tvunget inn når vi aller helst vil være ute. Jeg lever likevel i troa om at det blir noen flere sommerdager før den skikkelige høsten setter inn :o) Imens blir det litt dilling inne og her har høna og egget fått selskap av sommerblomster som fortsatt er å finne i fullt flor ute i skogen :o)

DSCN4097

Jeg synes lys, glass og vann er så flott å se på, og med disse friske grønne bladene er det nesten ikke nødvendig med annen pynt :o)

DSCN4088

Når gutta er på fotballtur til London, kommer de alltid hjem med te i ulike varianter. Passet jo godt på benken denne da.

DSCN4090

Nå skal jeg ut å sjekke om været er så bra at jeg har lyst til å sykle på jobb, hi, hi. Dørstokkmila er lang tidlig på morgenen når regnet siler ned . Kaffen var god i dag og jeg er klar for noen timer med jobbing. Håper du som titter innom får en fin dag!

10 thoughts on “Er høsten kommet eller….

 1. Sommerhuset i bakken says:

  Nei, jeg håper virkelig ikke det ;-) Vil gjerne ha noen fine sommerdager til før høsten setter inn for fullt.

  Flotte bilder du viser – og te er alltid godt å ha…spesielt på kalde høstkvelder ;-)

  Ha en super dag!

 2. Rosehagen says:

  God formiddag;)
  Flotte bilder hos deg i dag også;) Flinka;)
  Tenkte på hvor mørkt det er blitt om kveldene i går kveld da regnet silte ned. Jeg vil ha mer sommer!!;) Iallefall så mye varme at jeg kan bruke sommerkjolene mine litt til;)
  Vi skal ha de siste feriedagene på hytta;)

  God onsdag til deg;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Millas blåbærtua says:

  Her og har det vært høstligt i noken dager,men idag skinner sola og det er godt,ikkje knallvarmt,men varmt nok:)
  Ønsker deg ein flott dag!
  Klem fra Lillian

 4. Marit says:

  Hei Nina.
  August er sommer måned for meg hvis det ikke bare regner da vel og merke.
  Frukt, bær, masse blomster og sopp i skogen, det kan ikke bli bedre.
  Så nydelig blomstervase og bilder, ha en fin kveld.
  Marit.

 5. Hanne says:

  Det går mot høst her også kjenner jeg, men det er helt greit. Det har ikke vært særlig sommer her så kanskje vi kan være så heldige å få en fin høst? Det er lov å håpe i alle fall;)
  Ellers så er det jo koselig å sitte inne mørke og ruskete kvelder, med en kopp kaffe eller te og tente lys:)

  Håper høsten venter en uke slik at du får strålende dager i siste rest av ferien,
  god klem fra meg:)

Comments are closed.