Et bloggerhjem

Det gjennomførte hjemmet til Hilde med bloggen Bjørkli Søndre skal få pryde bloggen min i dag også. Det var fantastisk morsomt å gå rundt og nyte vakre stilleben og gjennomførte løsninger, det var bare å knipse i vei, uten tanke på å dille og dalle selv, helt fantastisk for en interiørblogger :o)

DSCN3381

Det hørtes noen gisp da døren til soverommet ble åpnet for her var det gjennomført…. Sort, hvitt og gull, rene luksusfølelsen å gå inn her :o)

DSCN3383 DSCN3384 DSCN3385

Glade bloggedamer som svinser rundt og koser seg :o)

DSCN3393

De lekreste puter pynter opp i sofaen….

DSCN3394

….og på gulvet :o)

DSCN3396

Det er tydelig at det bor en dame her som er glad i å pynte, sette sammen og lage det koselig rundt seg. Det var veldig mye vakkert å se på, her er det ikke mulig å kjede seg :o)

DSCN3397

 

I morgen blir det igjen en tur til Bjørkli Søndre, dere må jo få se det fantastiske hobbyrommet til vår herlige vertinne. Det er så utrolig trivelig at dere titter innom meg :o) Tusen takk for hyggelige meldinger og koselige kommentarer, jeg setter stor pris på det! Ha en flott dag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

5 thoughts on “Et bloggerhjem

 1. Anita Olsen says:

  Hei Nina!! :-) så fantastisk mange fine inspirasjonsbilder du har på bloggen din :-) En fryd å sitte å se. Her har du samlet så mye fint og den utrolige artie urtehagen :-) ..super! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg og kjempearti å bli kjent med deg! Håper vi ses igjen! Klem fra Anita

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  Så flotte bilder du tok hos fantastiske Hilde;) Jeg glemte nesten helt at jeg hadde med kamera, ble bare gående rundt å beundre det vakre hjemmet! Gleder til bildene fra hobbyrommet;) Den som hadde det slik….
  Tror virkelig det er rasfare på mitt nå om dagen. Syr til sommermarked på Bakklandet og retter eksamener med den andre handa;)

  Klem fra ann-Mari

Comments are closed.

Translate »