Et lite julegavetips til den som har alt

Hva er vel bedre enn å kunne sette seg ned i fred og ro og nyte en kopp brennende varm kaffe mens man blar i ett nytt magasin. For meg er det rett og slett lykke å kunne ta seg tid til dette. Jeg kjenner at roen senker seg og kreativiteten bobler over når jeg kan bla i et interiørblad. Bladene jeg kjøper får som regel holde følge med meg i noen år, spesielt tar jeg vare på juleblad og blad som inneholder små prosjekt som en selv kan gå i gang med :o) Egentlig så kan jeg ikke tenke meg en finere gave en et abonnement på et blad som mottakeren vil glede seg over. Dersom du lurer på om det finnes et blad for bestefar på 70, sønnen på 23, datteren på 16, mamma på 50 eller en helt annen aldersgruppe, ja da kan du ta en titt innom nettsiden til Bladkongen. Her finner du alt fra historie, vitenskap, sladder, livsstil, hobby, interiør, mote og mange andre typer magasiner. Her ser dere bilder fra pulten hvor jeg pakker inn julegavene. Akkurat nå har jeg framme et par av mine favorittblader. Her er det masse inspirasjon å hente til innpakking og julepynt.

DSC_8243

Kamille har både interiørtips og livsstil, en god kombinasjon som fenger meg :o)

DSC_8239-001

Boligpluss er et av mine favorittblader når det gjelder interiør, her finner vi møbler og ting til en overkommelig penge og massevis av DIY tips :o)

DSC_8242

Bladkongen har også tegneserier, her i huset kommer det inn både Pondus, Billy, Donald og ikke minst Nemi. Spesielt til jul må jeg ha Nemi :o)

DSC_8245

Som dere ser går det i sølv på pakkepulten min, men jeg skal love deg at kurven er fylt med fargerikt papir i tillegg :o)

DSC_8246 DSC_8247

 

 

Herlige små ord til ettertanke :o) Kanskje fant du et nytt blad du har lyst til å prøve eller kanskje fant du et blad du kan gi bort i abonnement. Jeg ga bort et abonnement på et blad et år til jul. Da kopierte jeg ut framsiden av bladet som jeg la i en eske og pakket inn :o) For ordens skyld vil jeg opplyse at innlegget inneholder reklame. Jeg håper dere alle har en strålende førjulsdag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Et lite julegavetips til den som har alt

  1. Sommerhuset i bakken says:

    Enig med deg! Et bladabonnement er den perfekte gave ;-) Jeg har selv gitt bort abonnement på Hjemmet til min kjære mamma i flere år. Koselig gave som varer langt utover våren ;-)

    Ønsker deg en herlig kveld og en riktig god natt!

Comments are closed.