Et lysglimt i hverdagen

Min solstråle på 11 år hadde hjemmedag i går. Det betyr planlegge, handle inn og lage middag, samt vaske i et fellesrom og ta oppvasken etterpå :o)  Etter endt arbeidsdag syklet jeg så fort jeg kunne hjemover, bilde av middag og pyntet bord var da sendt meg, så det var ingen tid å miste :o) Det rører meg dypt i hjertet å se hvilken flid som er lagt bak pyntingen av bordet og tilberedelsen av middag og dessert. Her er det til og med bordkort…. og det på en onsdag. Det var bare å sette seg ned og nyte :o)

DSCN3185

Til middag ble det kylling og stekt ris med grønnsaker og soyasaus. Det var utrolig godt, litt hjelp hadde hun fått av storebror til å skjære opp kylling og som takk for innsatsen laget hun middagen ferdig slik at han fikk spise før han dro på jobb :o)

DSCN3185-001

Til dessert, hjemmelaget multefromasj. Den var rett og slett nydelig! Det var så godt at vi spiste opp alt sammen og siden deler av familien ikke kommer hjem før i dag, måtte det lages enda en porsjon og det ble gjort i en fei av vår nye kjøkkenskriver, hun storkoste seg :o)

DSCN3192

Serviettene hun valgte står godt i stil til blåfarven på skålen og blomstene på bordet :o) Friskt og sommerlig, de har fått inn mye fint på søstrene Grene hvor disse serviettene ble kjøpt.

DSCN3197

Blomstene kalles Japansk rose, jeg elsker den farven :o)

DSCN3199

Etter et slikt festmåltid spørr jeg meg igjen, hvorfor ordner ikke skolen med flere slike dager…. :o) Nå er jo jeg priviligert som har fire barn og alle har hatt sin hjemmedag, men altså, dette kan godt bli en vane! Nå er kofferten pakket og snuppa mi og jeg vender snart nesen mot Værnes, vi gleder oss til flere dager i Grimstad hos familie :o) Jeg håper dere alle får en strålende fin torsdag, og ikke glem min giveaway, linken finner du øverst til høyre. Den er åpnet igjen for kommentarer nå :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Et lysglimt i hverdagen

 1. Reidunn says:

  Tenk å komme hjem til et så fint dekket bord!!:)
  Så flink hun er!:)
  Kan se at hun har arvet litt av sin mors kreativitet:)
  Ønsker dere en kjempefin tur til Grimstad!!
  Kos dere masse:)
  Klem Reidunn

 2. Ingvild says:

  Åååååå så nydelig da!
  Kjente nå at jeg gleder meg til mine barn blir større :)
  Hun har vært skikkelig flink :) Klem

Comments are closed.