Et sted å være kreativ på

Noen ganger må det ryddes litt ved kontorpulten og litt friske, vårlige planter er jo ikke så verst å pynte med :o) Blomsterkrukken denne gangen ble hvitt papir med washitape, både for å holde sammen papiret, men også for at den skulle bli litt tøffere siden den skal stå på pulten. Enkelt å lage selv og ved å bruke farger og mønster som du liker best, får du akkurat den unike blomsterkrukken som ingen andre har :o)

DSC_9287

Vårmåneden mars :o)

DSC_9279

Jeg elsker notatbøker, denne er fra Søstrene Grene, det samme er blyanten i kobberfarge. De små blomstene har vi stanset ut i kartong i kobber og sølvfarge.

DSC_9285

Hvite perleblomster. Muscari – White Magic. Trenger masse lys. Vann den slik at jorden blir gjennomfuktet. La det øverste laget, ca. 3 cm, tørke ut mellom hver vanning. Kan plantes ut etter at den er avblomstret.

DSC_9280 DSC_9292

Papiret er klippet til slik at det ikke skal bli for stort, kantene har jeg brettet inn slik at det blir litt penere :o)

DSC_9291-001

Litt pastellfarger på veggen. Kortene er også fra Søstrene Grene.

DSC_9298

Lyst og trivelig på dette lille rommet med utsikt til hagen. Et fint sted å være kreativ på. Å kunne sitte her og titte ut i hagen, se på det som spirer og gror, farger, lyset, det er godt å sitte her :o)

DSC_9304 DSC_9312

 

Nå ser jeg fram til å trekke fram papir, stempler og tegneutstyr, jo lysere dagene blir jo koseligere er det å holde på med slike små puslerier :o) Akkurat nå går jeg og spekulerer på hva jeg skal finne på å gi bort til en av dere som titter innom. Tenk, snart runder jeg over 150 000 klikk på bloggen min. Jeg er helt overveldet og det vil jeg sannelig feire med en liten oppmerksomhet til en av dere :o) Håper dere får en strålende lørdagskveld alle sammen!

 

6 thoughts on “Et sted å være kreativ på

 1. Rosehagen says:

  Lekkert Nina;)
  Litt rydding og lekre løkplanter, så bra. De hvite perleblomstene er lekre;)
  God lørdagskveld;) Klem fra Ann-Mar

 2. MissMette says:

  Nydelige bilder fra kontoret ditt, og så fint å sette
  perleblomster i hvitt papir, enkelt og utrolig fint ღ
  Her har jeg kjøpt meg både hvite og blå
  perleblomster, syns de er så fine – og så minner
  det meg om at våren er like rundt hjørnet :)
  Tøff arbeidslampe og skjønne notatbøker, det
  er noe som går igjen hos meg også – jeg bare
  elsker notatbøker :) Ønsker deg en fortsatt fin
  helg og søndag – klem fra Mette

 3. Hanne says:

  Selv om det ikke har blitt mange turene innom bloggen din (eller andre sin for den saks skyld;) så vet jeg at når jeg først tar turen så er den propp full av inspirasjon:) Det har blitt lite blogging og lite lesing siste tiden men sånn blir det når hverdagen ikke har nok timer til alt. Så glad at du er på IG slik at jeg kan holde litt kontakten der når det skranter litt sånn bloggmessig:)
  Jeg holder på med kontorplassen min nå, A har fått nytt rom og jeg har overtatt hans gamle. Nå er jeg ferdig og male, nå står det kjekke igjen – innredningen! Plukker med meg tips og inspirasjon her og der, og fra deg også – takk:)

  ØNsker deg ei god ny uke kjære du
  varm klem:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så herlig med nytt rom til A, jeg tenker han koser seg godt! Tusen takk for koselig tilbakemelding, godt å høre at det er inspirasjon å hente her :o) Instagram er kjekt ja, går jo raskere både å poste og like bildene der :o) Morsomt å følge med! Herlig dag til deg! god klem :o)

Comments are closed.