Farge i høstmørket – her er en gave til deg

Det er ikke lenge igjen før de siste bladene må gi slipp og trærne igjen står nakne gjennom vinteren. Jeg kjenner en forventning som sprer seg gjennom meg når vi nå går inn i en ny årstid. Høsten er flott, men det er også vinteren. Tenk så vakkert det er når vintergreinene står snøtunge, vintersola som får snøkrystallene til å gnistre og det knitrer under skoene når vi går tur. Ja, det er jo et drømmebilde, ikke sant, for vi må nok innse at veldig mange av høst og vinterdagene er rimelig grå i fargen. Men det kan vi gjøre noe med, i alle fall hvis vi vil det selv og bestemmer oss for det. Noen ganger elsker jeg farger, andre ganger vil jeg bare ha det helt nøytralt og får nesten frysninger om det blir for mye farger. Akkurat i dag vil jeg ha farger, masse farger, jeg vil at høsten skal vare enda lengre og jeg vil lukke øynene for alle åkrene som nå ligger svarte rundt omkring byen vår. Jeg håper også på ei fargerik helg med bursdagsfeiring og en trimtur utendørs. Ja, jeg er så inspirert av farger at jeg rett og slett måtte sette meg ned og lage en fargerik gave til dere. Alle som følger nyhetsbrevet eller fredagshilsenen min, får en pdf tilsendt i dag med dette printet. Skynd deg å bli med i gjengen og få tilgang til dette printet. Da får du også tilgang til alle de andre printene som kommer etterhvert. 

free printables - fall tags - Halloween printables - scrapping

Benytt A4 ark og svar ja på full størrelse om det er et valg på skriveren din. Om du vil bruke disse til gavelapper kan du enten skrive ut på et tykkere ark, eller lime på kartong etterpå. Klipp ut, lag et hull og knyt på pakken, rundt en flaske eller på en blomsterbukett. 

free printables - fall tags - Halloween printables - scrapping

Lager du poser med snacks til Halloween, da kan du klippe ut slike lapper og henge på posene, med navnet til barna. Mandag neste uke legger jeg et en pdf fil med kun Halloween tags i noen flere varianter. Følg med, følg med.

free printables - fall tags - Halloween printables - scrapping

 

 

Jeg elsker slike små lapper som kan gjøre en gave mer personlig. Printer du ut disse lappene og henger de på en gave, da kan du være sikker på at mottakeren blir ekstra glad. Husk, når du selv printer ut og klipper, da er det nesten som du selv har laget de, og de fleste vil sette pris på en gave du har gjort deg litt ekstra flid med.

free printables - fall tags - Halloween printables - scrapping

 Liker du scrapping eller journaling, ja da må du veldig gjerne bruke disse lappene. Det kan bli noen flotte høstkort, eller bildesider. Har du egen blogg eller er på instagram eller andre sosiale medier… Jeg blir kjempeglad om du vil vise et bilde dersom du har benyttet disse printene. #bye9design Lag litt farge i høstmørket og kos deg! 

free printables - fall tags - Halloween printables - scrapping

Alle følgere av nyhetsbrevet mitt vil få printet i dagens fredagshilsen. Skynd deg å melde deg på nå, så kommer det snart epost til deg. Ha en herlig fredag! 

 

Klem fra Nina