Flott avslutning

Ja, det ble sannelig en flott avslutning på påsken, sol fra klar himmel, i alle fall deler av dagen, grillen ble tatt i bruk for første gang og det var masse kaker å kose seg med også i dag :o) Nå er hagemøblene pusset og oljet og klar for bruk. Det er planlagt nøye med tanke på godværet som er meldt de neste dagene :o) Det ble ikke mye sol å glede seg over denne påsken, men det har vært herlige dager og masse vind er gøy det også, hi, hi. Når regnet slår mot vinduet på hytta, varme i ovnen og noe godt å lese og spise, ja da koser jeg meg :o) Men det er uansett etterlengtede solstråler som dukket opp i går og i dag. Hvitveisen har endelig begynt å blomstre her og stemor og påskeliljer trives godt på trappa. Jeg har vist noen påskebilder tidligere og det kan se ut som jeg er veldig glad i gult, kanskje kan det ha noe med været å gjøre, men nå er i alle fall det gule dysset ned litt…..

DSC_0061 DSC_0060

Den prikkete høna er en favoritt :o) Den kan gjemme på både marsipan og syltetøy til frokosten.

DSC_0043 DSC_0044

Et eggeglass, stakkars, denne kyllingen ser ut til å bære tungt…..

DSC_0045

Disse eggene er kjøpt hos søstrene Grene, ekte plastikk som kan brukes igjen og igjen :o) 6 stykker i en pakke med tre forskjellige motiv.

DSC_0056

Nå er det siste reis for mine gule tulipaner og kirsebærgrener. Hvitveisen har allerede fått komme inn på bordet til fordel for denne buketten, men så glad jeg er for at jeg har foreviget buketten :o)

DSC_0042 DSC_0039

Med dette bildet avslutter jeg påskefeiringen :o)

DSC_0086

Nå er vi klar for feiring av bursdagen til eldstemann neste helg, deretter starter de glade maidager med russefeiring for nr. 2 i søskenflokken, leirskole for nr. 4, og alt det andre som mai bringer med seg. Vi har mye godt og morsomt å se fram til. Håper dere alle har hatt en flott påske, og tusen takk for at dere har tittet innom bloggen i et ledig øyeblikk. Det er kjempekoselig synes jeg! Ha en strålende kveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Flott avslutning

 1. Else Britt says:

  Hei Nina! Har lest og hatt ei koselig stund med dine flotte bilder og fått masse inspirasjon! :) Tenk at nå er påsken snart over, håper du har hatt ei fin påske du også og så ønsker jeg deg ei ny flott våruke! :) Klem fra Else Britt :)

 2. Ina says:

  Flotte påskebilder! Jeg har også nydt trønderpåsken i år, herlig!

  Takk for at du ville være med på påske gi-borten min. Ønsker deg en strålende uke!

 3. Hanne says:

  Det har blitt noen fine dager hos oss også, men det merkes godt at vi fortsatt bare er i april. Jeg ser på IG at flere har bada denne påska og tenker at enten har det vært steder i landet med strålende fint vær hele påska, eller så er mange veldig mye tøffere enn meg. For vel har vi hatt sol to av dagene men den kalde vinden gjorde ikke akkurat noe for badelysta;D
  Et fint innlegg for å runde av påska, det blir vel litt ekstra gult i disse dager blir det ikke det da? Gule tulipaner er i alle fall alltid vakkert, selv om fargen ikke nødvendigvis er min favoritt så er blomsten nydelig:)

  ønsker deg og dine gode hverdager og lykke til med bursdagsfeiring og maidager med russetid og leirskole – mai er en fin måned;)
  Varm klem til deg
  Hanne:)

Comments are closed.