Førjulstur til Wien

Det har blitt en tradisjon å dra på førjulstur med gode venner til en storby med julemarked. I år gikk turen til Wien. En vakrere by skal du lete lenge etter. Så storslagent og vakkert, med helt fantastiske bygninger. Og julemarkeder, mange julemarkeder og til forskjell fra enkelte andre storbyer var det gratis inngang på alle markedene. Etterhvert skal du få noen shoppingtips og en liten omvisning på noen av de stedene som er verdt et besøk, men i dag skal du få en liten omvisning på hotellet. Jeg må innrømme at jeg er like spent hver gang jeg skal inn på et nytt hotell og det er ikke nødutganger og slikt jeg først og fremst titter etter…. neida, det er selvfølgelig interiøret, frokostsal, salonger, og rommet jeg skal bo på :o) Inn på rommet og en rask titt over det hele før badet inspiseres og deretter skap og en sjekk om det er mulig å koke seg kaffe på rommet :o) Jeg elsker å koke meg kaffe på rommet og lese litt i ei bok eller blad. Vi bodde på Radisson Blu Style Hotel, med gåavstand til alt :o) Jeg tror hotellet må ha verdens minste resepsjon, men det gjorde ingenting når dette var en av flere plasser vi kunne sette oss ned og nyte noe godt å drikke.

DSCN5490 DSCN5491

Juletreet sto rett ved siden av glassmaleri i gulvet som var opplyst fra undersiden. En spennende og lekker effekt. Det var mange meter under taket, men koselig og stilige salonger der vi kunne sitte ned når som helst.

IMG_1822

Jeg falt for disse lampene laget at tynne papir lagt lagvis…..

DSCN5492

 

Det er tydelig at design og stil er varemerke på dette hotellet. Alt virket gjennomført og lekkert. Fargetoner og nyanser gikk igjen både i det enkelte hotellrom og i fellesrom. Her fra en av gangene.

DSCN5493

 

Her er bilder fra et av standardrommene. Mørke, varme og gode farger, utrolig flott!

 

DSCN5498 DSCN5504 DSCN5499 DSCN5501 DSCN5503

Et stort pluss er Nespressomaskinen……

DSCN5505

 

Her noen bilder fra badet….

DSCN5494

Jeg tar sjelden bilder av taket på badet i et hotellrom, men denne gangen måtte jeg jo bare, stilig dusjhode :o)

DSCN5496

Til og med kunstverk på badet :o)

DSCN5497

 

Ja, jeg vet, for mange er et hotellrom et sted de skal sove og så komme seg av gårde til neste punkt, men jeg må innrømme at et pent hotellrom og gjerne noen overraskelser i form av stilige farger, detaljer og en kaffemaskin…. ja, det liker jeg det :o)

Processed with VSCOcam

 

Dette vakre juletreet sto så vakkert i et av smugene vi passerte, tenk at det er mulig å pynte med kuler og annen pynt uten at det forsvinner….. Nå skal jeg nyte julefreden og samtidig planlegger jeg noen innlegg som kanskje kan være av interesse fram mot feiring av nyttår. I tillegg blir det en liten omvisning i Wien i løpet av juledagene :o) Det er utrolig koselig at så mange titter innom meg. Følg meg gjerne på facebook og instagram med samme navn som bloggen :o) Håper dere alle får en strålende 2. juledag!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Førjulstur til Wien

 1. nina says:

  Hei!
  For noen flotte bilder, så koselig!
  Bestevenninnen min var også i wien nå før jul,hun kom hjem med masse nydelig julepynt hun hadde kjøpt med seg-
  Ønsker deg en fortsatt fin julog et godt nyttår!
  Klem Nina:)

 2. MissMette says:

  Hei og riktig god jul, Nina og tusen takk
  for koselig hilsen :) Ser ut som en helt
  fantastisk tur, og Wien er vakkert ღ
  Allltid kjekt å høre om nye steder, se
  bilder og høre erfaringer om steder :)
  Ønsker deg en fortsatt riktig god jul &
  et godt nytt år som snart er like rundt
  hjørnet :) Klem fra Mette

 3. Toves Sammensurium says:

  Ååå Nina,det hotelet ser helt perfekt ut å lade batteriene på innimellom «slagene»!!!! Så tøft og fint ,og deilige rom da!!*nyte*
  Gleder meg enda mer til å få se fra markedene,som dere måtte ha kost dere da!!!
  Håper du også koser deg i romjulen…her er det endelig julefred og det bare nytes.Endelig tid til bloggerunder også,har savnet!!!
  Fortsatt GOd JUl!
  Toveklem.)

Comments are closed.