Fra kjøkkenskapet…

Det er lørdag morgen og jeg våkner opp i Helsinki, en by jeg aldri før har vært i :o) Nå skal vi ut og se oss om i dagslys, det gleder jeg meg til. Jeg lover også at jeg skal ta med meg både bilder og tips om plasser dere kan shoppe og besøke, dersom dere noen gang har tenkt å reise hit :o) Kanskje finner jeg noe  fint å ha med meg jeg også….. jeg håper det :o) Kjøkkenskapet mitt som jeg har brukt timevis på for å male hvitt, er en av mine favoritter på kjøkkenet. Her kan jeg boltre meg med å pynte og dille med de tingene som jeg liker best akkurat nå. Noen av tingene er daglig i bruk, så de rekker ikke å støve ned, hi, hi :o)

DSC_7102

 

DSC_7117

 

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg “samler” på fine kopp håndklær, favorittene er fra Greengate og linhåndklær fra Frankrike, i tillegg har jeg strikkede håndklær som jeg er veldig glad i :o)

 

DSC_7112

 

DSC_7101

 

DSC_7107

 

Nå skal jeg kose meg med hotell frokost, det er nesten det beste med hotellopphold :o) Så får vi se hva dagen bringer med seg av spennende butikker, omvisning i byen og restauranter :o) Håper alle dere som titter innom meg får en herlig lørdag og hjertelig velkommen til nye følgere! Utrolig koselig!

 

One thought on “Fra kjøkkenskapet…

Comments are closed.