Franske fristelser

Gjett hva som ble med hjem fra butikken i går…. Jepp, croissanter, jeg ble kjempeglad da jeg så de hadde tre stykker igjen i bakedisken på Meny :o) Jeg ble rett og slett veldig fristet da jeg laget innlegget i går om minibordet fra VIPP….. Når vi er i Frankrike er croissanter og mørkbrent kaffe den beste start på dagen. Ferske, sprø, myke croissanter, herlig! Siden sola varmet godt i går måtte jeg jo dekke på cafè bordet i hagen slik at det ble enda mer franskinspirert :o) DSCN3835

Rykende varm kaffe fra min jordbærrøde Greengate kopp :o)

DSCN3845

I bakgrunnen skimtes et av staudebedene og bakenfor der igjen litt av min lille krydderhage.

DSCN3847

Når vinden er kjølig er det godt med et teppe, da kan vi sitte ute mye lenger. Dette teppet er fra Au maison som rett og slett betyr “hjemme”.

DSCN3852

Takløker er utrolig fascinerende, de gjør seg godt helt alene i en krukke. Pynt med litt bark eller små stener om du vil gjøre litt ekstra.

DSCN3823

Jeg har fått kaffen min og er nå klar for en tur på jobb. I ettermiddag skal jeg og tredjemann i søskenflokken ut å spise, helt merkelig at bare en av ungene er hjemme :o) da må vi utnytte det med restaurantbesøk og ingen oppvask, hi, hi. Salongbordet er forhåpentligvis tørt i ettermiddag, så det skal på plass foran sofan, jeg er så spent på hvordan det blir :o) Ha en herlig tirsdag alle sammen. Juli er sannelig en herlig måned! :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

3 thoughts on “Franske fristelser

 1. Mette. says:

  For et herlig innlegg med flotte bilder.:)
  Croissanter er nydelige ja mmm. Spent
  på å se salongbordet. :)
  Klem Mette.

 2. Millas blåbærtua says:

  Så utrulig godt det såg ut,crossianter smaker jo så godt og så deilig å spise dei ute i friluft,her har det vært veldig lite sol og varme i det siste men håper det kommer seg:)
  Så flott det Vippbordet var nederst,kjempefint og så praktisk;)

  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

Comments are closed.

Translate »