Fredag, med små glimt fra hverdagen

Jeg liker å knipse øyeblikksbilder, men jeg liker også å knipse bilder etter at jeg har ordnet og pyntet litt. Jeg liker å redigere bilder for å se om bildene får en annen betydning, og jeg liker å legge tekst bildene. Jeg liker også å skrive tekst til bildene. Noen bilder er vel mer eller mindre selvforklarende, men det er morsomt å sette ord på noen av tankene og følelsene som faktisk ligger bak akkurat det bildet. Noen liker å se på bilder og gjøre seg opp sin egen mening, legge sine egne drømmer og tanker til det de ser i bildet. Noen liker å få forklart hva de ser. “Hva er dette for noe, hvor ble det tatt, i hvilken setting, er det mulig å få tak i noe lignende nå og hvor har du kjøpt det “Hvert menneske, hver sine tanker om hva de vil bli presentert. Jeg har Instagram hvor jeg deler øyeblikk fra min hverdag med de som vil følge meg. Der deler jeg kun egne bilder. I dag deler jeg noen av disse bildene med dere på bloggen også :o) Kanskje fanger du stemningen kun ved å se på bildene….. Hvis ikke får du lese teksten jeg legger til hvert bilde :o) Klarere kan det vel ikke sies…. Det er fredag og kaffe er viktig for meg. En liten tur innom Ikea førte til at jeg fikk se og holde i en ananas plante for første gang. Er det flere enn meg som har lurt på hvordan ananasen vokser…..

IMG_4457

Kaldt ute, tidlig mørk morgen. Det var frosset på bilen, ungene var dratt på skolen og jeg skulle bare spise frokost og dra avgårde på jobb. Da fikk jeg det for meg at jeg måtte gjøre litt ekstra ut av frokosten den dagen. Ikke spise ved kjøkkenbordet, men i sofaen, tenne et lys og rett og slett kose meg :o) Det ble en god start på dagen!

IMG_4455

Nok en kald dag. Varme votter er gode og ha. Jeg la fra meg vottene på trappa for å låse opp døra. Det ble så fint syntes jeg at et bilde måtte knipses :o)

IMG_4453

Gangen vår er nymalt og jeg har fått satt på plass det meste. Etter en tur på plantasjen fikk jeg kjøpt blant annet en ny Corocia. Et øyeblikk fikk den stå der før kattepusen begynte å spise på den :o)

IMG_4454

En veltet Corocia ble straks flyttet bittelitt på og slik ble dette bildet til :o) Takk til lille kattepus :o)

IMG_4452

Hjemme hos mine foreldre på lutefiskmiddag forrige helg. Det er så utrolig vakkert med sølv og glass og levende lys. Flinke mammaen min! Det var så koselig :o)

IMG_4440

Dagen derpå…. Eller rettere sagt, dagen etter at fotball laget vårt rykket opp i 1. divisjon. Spisebordet var helt ryddet etter middagen. Jeg skulle drikke kaffe og notere litt småtteri som jeg planlegger framover. Et blad fra bordpynten hadde falt på gulvet og ble tilfeldig lagt på bordet for transport videre. Og like i nærheten sto trøflene…. Sammen ble det jo riktig så flott og en koselig start på søndagen.

IMG_4459

Her ligger vår lille rakker og samler krefter til nye sprell. Er det mulig at en så nydelig krabat kan lage så mye farsk :o)

IMG_4458

Nå er jeg i full gang med å rydde på hobbyrommet mitt. Jeg skjønner det ikke helt, men det blir liksom så mye som finner veien inn dit. Vips et nytt stempel og litt nytt papir, noen poser som kan være kjekke og ha og en ny notatbok….. Av en eller annen grunn havner det meste på skrivebordet eller i en hylle, i stabler…. Det finner liksom ikke sin rette plass med en gang, noe som kanskje hadde vært bittelitt lurere….. Ha en superduper fredagskveld alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Fredag, med små glimt fra hverdagen

 1. Rosehagen says:

  God fredagskveld;)
  Nå har jeg kost meg gjennom ukas innlegg hos deg;) Koselig, du er utrolig flink til å finne tema og flotte bilder. Ja, den bloggen din er gjennomført og så koselig. Liker bilder med litt tekst, bilder til egentolkning og hverdagøyeblikk;) Kattepusen er jo bare søt der den ligger og samler energi til nye “sprell”.
  Helgens julemesse er på Ranheim skole(nye barneskolen ved idrettsanlegget på Ranheim) Kanskje vi ser deg? ;)
  Nå har jeg tatt kveld med strikketøy og pc;)
  God helg ;)
  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.