Fredag på hobbyrommet mitt

Vi er så heldige å ha et stort hus med mange rom som kan brukes til mange fornuftige ting :o) En fornuftig ting er selvfølgelig et hobbyrom, og det måtte jo bli til meg. Jeg har jo hundrevis av ting jeg liker å holde på med og ikke alt kan ryddes bort i en liten skuff. Da eldstemann flyttet ut for å studere ble det omrokkering og skifte av rom på de to yngste. Plutselig var det ingen som trengte det minste soverommet og da var mor klar for å rydde og ordne nytt hobbyrom. Bokhyllen som datteren vår hadde da hun regjerte her står igjen og en smartere oppbevaringsløsning enn disse kvadratiske hyllene, har ikke jeg hatt :o) Skapdører og skuffer kan settes på i alle disse hyllene og de finnes i flere farger og glansinger.

DSC_0528

Pulten som står her var opprinnelig i lutet furu og det gjorde seg med noen malingsstrøk. Beslagene er i svart smijern og er originalt fra da pulten ble kjøpt.

DSC_0542

Jeg elsker bokser, notatbøker og mapper. Og siden dette er rommet hvor alle stempler, papirer i alle farger og mønstre og annet man trenger for å lage kort og brette papir oppbevares, ja da må det esker og bokser til :o) Noen esker har jeg malt eller trukket med papir, noen er kjøpt. Skoesker er smarte oppbevaringsbokser og med så mye fint papir som finnes i dag er det enkelt å lage esker i de farger og nyanser man selv vil ha.

DSC_0543

Rommet her går også under navnet katterommet. Vi har en plassbygd seng stående på motsatt side av rommet, en fredelig plett i huset hvor kattene sover seg gjennom dagen :o) Hver eneste gang jeg sitter her og pusler med mitt kommer det besøk av en kattepus. Dette er Shopshop :o) Stakkar, han ble påkjørt her i vår, men overlevde sammenstøtet. Han sliter fortsatt med lammelse på høyre side av hodet, men han er en tøffing og verdens mest kosete katt :o)

DSC_0544

 

DSC_0554

Bokser fra Ikea, Søstrene Grene, House Doctor, og hjemmepyntede skoesker og konfektesker :o) På toppen av hyllen, nederst til høyre har jeg en superduper eske med mange små rom i samt en skuff, den er knall til alle små ting som trengs til kortlaging.

DSC_0556

Så her sitter jeg da og koser meg mens jeg kan holde på med forskjellige småtterier. Utenfor vinduet har jeg utsikt til krydderhagen min samt alle bærbuskene :o)

DSC_0518-001

Ja, da er fredagen i full gang og jeg har fri :o) Det er godt og varmt utendørs, men sola glimrer med sitt fravær. Nå skal jeg ta meg en joggetur før huslige sysler og mathandel står på planen :o) Herlig fredag til dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Fredag på hobbyrommet mitt

  1. anneting says:

    For eit koseleg og ikkje minst ryddig hobbyrom du har! Kjenner at eg er litt missuneleg….eg har ei skuff og eit overfylt kjøkkenbord! Travelt!

    • Hverdagsliv Det gode liv says:

      Tusen takk :o) Jeg blir veldig lite kreativ dersom det flyter rundt meg. Så ryddig som dette er det jo ikke alltid, men det er veldig kjekt å ha en fast plass til tingene, da er det så mye enklere å rydde :o)

Comments are closed.