Fredagens små DIY prosjekter

FlowerMobile3
Via liagriffith

For deg som ventet deg en ny fredag med strikkeglede her på bloggen, dessverre må jeg skuffe deg. I stedet skal du få et innlegg med mange spennende småprosjekter som du kan kose deg med.Barn liker farger og de liker også blomster…. Denne supersøte uroen er laget i filt og du kan se flere bilder hos Lia Griffith. Dersom du ønsker oppskriften må du være oppmerksom på at det krever medlemsskap for å laste ned filer. Men det er gratis å titte på bildene og få inspirasjon. Se på disse supersøte bursdagskortene du kan lage med washitape, penn og papir.

Via TrashN2tees
Via TrashN2tees

Det er stadig vekk selskaper og begivenheter som gjør at man må ha med seg en gave. Pengegaver blir mer og mer vanlig til ungdommer og den som har alt. For deg som har gamere/data spillere i hus, så er det naturlig at spill er på ønskelisten. Nå kjøpes jo disse for det meste online og da må man finne på noe lurt slik at de ikke vet hva de får. Jeg har skriver derfor navnet på spillet på en lapp som jeg dekorerer og pynter på. Deretter pakker jeg lappen inn i små eller store esker slik at det ikke skal være mulig å gjette seg fram til innholdet. Her er et tips til en gave eske som er både søt og morsom. Du lager den i de fargene du liker. Hva med en liten koffert av fyrstikkeske i konfirmantens favorittfarger.

Via Craftster
Via Craftster

 

Med fire barn der tre av dem var store legobyggere, kan jeg trygt si at samlingen med lego er stor. Veldig stor. Da er det gøy å se at lego kan leve videre som en del av interiøret også etter at man egentlig har vokst i fra disse figurene. Ikea har rammer som dette som du kan benytte til slike bilder. Det finnes også en rekke hobbybutikker hvor disser er å få kjøpt. Morsomme bilder også på barne og ungdomsrommet.

Origami er gøy. Har du testet ut stjernene som var så populære for en tid tilbake. Alle skulle brette stjerner og mange ble frustrerte da det viste seg å ikke være så veldig enkelt, spesielt for den som er litt utålmodig. Jeg forsøkte å brette stjerner etter anvisning på pakken. Det ga jeg opp, da jeg fant en video som jeg kunne stoppe når som helst, ble det enklere og nå har jeg brettet mange stjerner. Denne gangen falt jeg imidlertid for denne skjønne elefanten, og siden det er en video om brettingen av den, tenkte jeg det kunne bli en herlig syssel i helgen. Tenk så fint det blir med en rosa eller lyseblå elefant sammen med dåpsgaven, konfirmasjonsgaven eller som pynt på bordet. Brett i vei i den fargen du liker best.

Via birdee

Det er ingen fasit på scrapping, det er din kreativitet som setter rammer for hva du kan lage. Dette nydelige diamantbildet falt jeg for. Jeg sitter allerede og lurer på om dette hadde vært noe jeg kan lage som et minne til min datter på hennes konfirmasjonsdag. Det hadde også vært morsomt å lage et slikt minne fra selve konfirmasjonsdagen også. Se hvordan du lager dette ved å klikke deg inn på linken under bildet.

Via Dreaming in Scraps
Via Dreaming in Scraps

God helg da folkens! Håper den blir fylt med gode og kreative stunder. Jeg er tilbake med et innlegg i helga om ting du kan lage til hagen. Så hold følge og en ting til….. Jeg har etablert en egen side for alle som følger nyhetsbrevet mitt. Titt innom her i morgen så skal du få vite hva det dreier seg om :) For deg som allerede er følger av nyhetsbrevet mitt, du kan lese mer om dette i dagens nyhetsbrev.

Translate »