Fredags strikk med påskestemning

Disse herlige vottene som jeg fikk av en venninne, har jeg vist fram tidligere. Nå har jeg funnet oppskriften. De er fra Tove Fevang og tar du en titt innom bloggen hennes finner du oppskriften som hun deler med oss :o)

IMG_5407

Tulipaner, påskeliljer, perleblomster, det er sesong for løkblomster nå :o) Om litt over en måned er det påske og for deg som har tenkt og sy eller strikke noe med påskestemning i så er det kanskje greit å komme i gang nå…. Til påskeblomstene kan du strikke disse søte potteskjulerne. Du finner gratis mønster hos Drops :o)

771-1

Her er det enda mer påskepynt du kan strikke…. Disse er fra Sandnes garn og gratis oppskrift finner du “her”.

SandnesGarn+kit+6.p1

Skal du ta med kakao koppen ut i solveggen er det kjekt med en kopp som holder på varmen. Disse søte koppevarmerne er raske å strikke, de er koselige venninnegaver og de kan strikkes i den fargen du liker best :o) Oppskrift finner du hos Ravelry.

il_fullxfull.43631042_small il_fullxfull.47747035_small

 

 

 

 

 

 

Påskeegg er alltid populært og disse fra Drops design synes jeg er skikkelig flotte. Her er det bare å sette i gang og lete etter garn i restekurven.

502b-1

 

Her er mitt prosjekt som snegler seg av gårde….. En helt enkel genser måtte det bli, den første genseren til meg selv på mange, mange år. Jeg strikker ikke hver dag, jeg strikker ikke engang en hel omgang når jeg først strikker noen masker, men når nakken blir i slag igjen tenker jeg at ekspressen setter litt fart, hi,hi :o)

IMG_5664

Garnet er i Alpakka Silke fra Sandnes garn og helt nydelig å strikke i :o)

IMG_5665

Håper dere får en fin fredag med eller uten strikketøy og en riktig god helg til alle!