Fredags strikk

Endelig fredagskveld :o) Denne helga har jeg gledd meg skikkelig til. Alle er friske, eller i alle fall nesten, hylla på mitt nye syrom er kommet opp, og jeg skal begynne å rydde og ordne i tøy, knapper, trådsneller, symønstre og andre småtterier. Men først blir det avslapping med strikketøy og litt tv titting sammen med ungdommen :o) Akkurat nå er jeg på utkikk etter en enkel genser jeg kan strikke. Når jeg snakker om enkel genser da mener jeg enkel, altså rett og slett uten mønster og aller helst bare rett strikking. Men så dukket dette bildet opp…. er den ikke helt nydelig….. Genseren er strikket i Picles Angora, og at den er strikket i en av mine favorittfarger gjør den ikke mindre attraktiv for meg. Jeg likte både halsen og de enkle flettene…..

Svale av Strikkekista – Strikket i Picles Angora

Svale_facebook_medium2

 

Denne rålekre Michael Kors inspirerte kåpen får du gratis oppskrift på via Familien. 

jakke2

 

Og her er Michael Kors genseren og skjerfet som jeg har vært på jakt etter….. også gratis oppskrift via Familien. I stedet for skjerf kan du strikke halsen :o) Nå blir det garn og nytt strikkeprosjekt på mandag :o) Perlestrikking er flott :o)

front

 

Har du koftefeber så kan jeg minne dere om at Familien eget kofteblad er i salg fra 19. januar……

forside

Vår og sommer kolleksjonen er på plass hos Drops….. Her var det mye lekkert….. Denne heter Lace Affair og er strikket i Bomull – Lin fra Drops og oppskriften er gratis :o)

43a8d04d831a30635dc6121d9570e072

 

Denne nydelige genseren hvor oppskriften er klar for deling via Drops. Juliana – strikket i BabyAlpacaSilk. 

a69f9bdc288e487fd4a0ff564e1b732c

 

Er du ikke helt klar for sommerstrikk enda, finner du nok noe nyttig til vinter eller påskeferien i Arne og Carlos tøffelbok som fås kjøpt via nettbutikker, hobbybutikker og bokhandlere :o)

30-tofler-arne-og-carlos

 

Nei, nå skal jeg slutte å se på oppskrifter og heller få satt fart på pinnene, jeg strikker perlestrikking som bare det og snart skal dere få se hva jeg har holdt på med :o) Ha en herlig kveld alle sammen! Tusen, tusen takk for at dere titter innom!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Fredags strikk

  1. Maria - Sabelhagens olivlund says:

    Vilka härliga mönster! Jag håller ju på att sticka en kofta nu, poetkofta heter den.
    Kul att få ordning och reda i syrummet
    Kram Maria

Comments are closed.