Fredagskveld i loftstua

Da er det endelig fredag igjen og helga ligger foran oss med blanke ark :o) Jeg er så heldig å ha fri på fredager, da er det greit å få unna mest mulig husarbeid så lørdag og søndag kan brukes til noe koselig :o) Det er nydelig vær her hos oss, det gjør dagene ekstra lyse, jeg kjenner hvor godt det gjør for kropp og sjel at sola skinner og mørket må slippe taket. At vi nå er på tur inn i den beste årstiden er rett og slett utrolig herlig å tenke på. Så, da loftstua var vasket og ryddet, ja da ble det en tur ut i hagen for å hente inn kirsebærgrener. Nå er jeg spent på om de tåler overgangen fra mange minus til pluss, det har gått bra før så jeg prøver igjen :o)

DSC_8605

Sammen med grenene har jeg satt blomstene som datteren min har laget. De er friske fargeklatter i vinterinteriøret :o)

DSC_8594

Blomstene er laget av tovet ull, blomsterkronene er skjært ut med en skarp kniv, deretter er hvert enkelt blad limt sammen og midt i blomsten er det limt fast en liten perle. Nydelige synes jeg…..

DSC_8608

Helt til slutt er det drysset på litt glitter, det ser nesten ut som det er vinterroser med et dryss av rimfrost :o)

DSC_8585 DSC_8581

Grønne planter er viktig i stua mi, akkurat nå er det litt for lite innslag av det grønne så jeg skal snart ut å sjekke blomsterbutikkene i håp om å finne noen jeg liker.

DSC_8596

Lysene er tent, det begynner så smått å mørkne ute.

DSC_8609

Jeg har startet på en ny bok, nok en julegave, denne gangen er det krim så det er best å tenne mange lys når jeg skal sette meg i godtstolen :o)

DSC_8593

 

Nå skal pizzadeigen bakes ut og snart kan helgefreden senke seg. I stua har jeg gjort klar for sliping av vinduskarmer, nå skal lakkerte vinduskarmer bli hvite, jeg gleder meg :o) Håper dere alle får en herlig fredagskveld! er så morsomt å se at så mange titter innom meg hver dag, det setter jeg stor pris på. Bli gjerne med på min giveaway som denne ganger er et herlig mobildeksel :o) Du finner linken øverst til høyre på siden her.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Fredagskveld i loftstua

 1. Tove says:

  Hihi Nina,nå skal endelig vinduskarmene til pers????
  Det blir deilig,vet du har lengtet!!!
  Her ligger jeg på sofaen og hviler ryggen,har lagt på alle fire og malt ruter på kjøkkengulvet i hele dag….nå lå det bare få tørke godt.Ble nesten kvalm til slutt,lei av å male .Men så godt når det er gjort.Koslig å høre vinden suse ute og kose seg inne…riktignok er her kaos siden alt på kjøkkenet er plassert utover,men det får vi leve med en dag til.
  Helt nydelge blomster du har fått deg,et kjært mammaminne – de satte fine farger på tilværelsen :)
  Kos deg resten av helgen !!
  Toveklem :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Herlighet så flink du er!! Da fortjener du en hvil! Ja, nå er jeg igang… Dette blir en langvarig jobb for det er massevis av vinduer som skal males. Men det er bare å begynne :o) Gleder meg masse til lyse, lette vinduskarmer :o) Blomstene er gode minner ja, koselig å pynte med :o) Kos deg masse og hvil deg godt! Klem

Comments are closed.