Fredagskveld i sofakroken

Fredagsettermiddag og helg, den beste dagen jeg vet om :o) Nå har jo jeg hatt fri i dag, men helg blir det uansett ikke før fredagsettermiddag :o) I natt vekket to kattepuser meg med et tydelig ønske om at jeg skulle slippe de ut, og hva ser jeg når jeg åpner døren… jo snø :o) Jippi, endelig er det hvitt og lyst og rent ute, dette har vi ventet på lenge, nærmere bestemt hele jula. I tillegg er det blitt kaldt og kaldere er det meldt, så nå kan det jo kanskje bli bruk for litt koselig fyring i peisen i løpet av helga. Nå er sofakroken gjort klar for helga med litt pynt og blomster og kanskje blir det tid til litt lesing og strikking :o)

DSC_8465

Jeg er kjempeglad i mine ulike fat som jeg kan bruke til slik pynt som dette. Praktisk er det også, nå er det bare å flytte hele brettet dersom bordet skal brukes til noe annet.

DSC_8468

Den hvite greina kommer fra juledekorasjonen, den malte jeg hvit, men som dere ser er ikke malingen heldekkende, det skinner gjennom at det er ei ekte grein :o)

DSC_8470

Rosene har stått i over to uker, nå begynte de å henge med hodet. I denne lille vasen fikk de forlenget livet sitt, korte stilker og kanter som støtter de opp :o) Vasen er av merket Serax og finnes i flere størrelser.

DSC_8471

Når det er vinter liker jeg å pynte med hvitt og grått, kanskje dukker det opp noe grønt i form av en plante eller en annen farge i form av en lysestake eller en liten detalj.

DSC_8474

På enden av salongbordet har jeg gjort meg klar for fredagskvelden :o) Boken Lavendelhagen er jeg godt i gang med og med Mozartsjokolade og en varm kopp te skal det nok bli en god start på helga :o)

DSC_8480-001

Her ser dere snurten av et lite prosjekt jeg snart er ferdig med, nå er det bare montering igjen så skal dere få se hva dette blir :o)

DSC_8481

 

Nå er pizzadeigen ferdig og klar til utbaking. Ny badstue er kommet i hus og skal monteres, og forhåpentligvis prøves, i løpet av kvelden eller morgendagen :o) Jeg er også i gang med å lage min egen kalender for januar. Jeg sysler litt med ulike skrifttyper og utseende så får vi se hva det blir, kanskje blir det så bra at dere skal få se også :o) Tusen takk til alle dere som titter innom, jeg setter stor pris på det! Håper dere får en herlig og god fredagskveld!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Fredagskveld i sofakroken

 1. Mandelhjärta says:

  Høres ut som en perfekt avslappende fredagskveld. ;)
  Takk for boktips også. Ha en fortsatt fin kveld – kos deg!
  Trivelige bilder du viser. Vasen var knallfin! :)
  God helg!

 2. Rosehagen says:

  Ja, jippi til snøen;) Jeg har vær på en lengre tur og i morgen blir det skitur. Knallehardt i marka, men……;) Vasen du har rosene i knallfin;)
  Jeg pleier å klippe stilkene på rosene jeg også, slik at de kan nytes noen dager ekstra. Kos deg masse og nyt helgen.

  Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.