Fredagsstrikk = påskestrikk

Ja, da nærmer påsken seg og for mange er nok denne fredagen den store utfartsdagen. Har du husket å pakke med deg strikketøyet…… Det er ikke for sent å strikke påskepynt enda. Påskestemning på strikkepinnene er jo bare koselig det :) Denne søte påskehøna er egentlig et skalkesjul for pappvinen, men det er ikke det eneste den kan brukes til. Gjem et påskeegg fylt med godteri i magen på høna og den blir nok kjempepopulær hos ungene. Jeg likte utrolig godt de flotte, friske fargene som er brukt. Høna er strikket i fritidsgarn og du får gratis oppskrift hos Sandnesgarn.

SG+A4+KITS+60Disse nydelige pastell eggene er blitt en av mine favoritter. Jeg elsker pasteller på denne årstiden og skulle gjerne hatt noen slike egg på påskebordet :o) Gratis oppskrift på engelsk via LittleCottonRabbit

6a00d83451d24769e2017c36b0fc8b970b-500wi

Disse nydelige toppluene til egg er det Judith i Judith sin strikkeblogg som har laget. Tar du en titt innom henne finner du også oppskriften på disse bittesmå luene og mye annet flott :o)

5496706842_ff8b843495

En påskekylling til pynt på nøkkelknippet er jo både smart og morsom. Tenk deg denne lille karen på hyttenøkkelen. Mister du nøkkelen i snøen vil du garantert finne den igjen :o) Strikket i Cotton Merino. Gratis oppskrift finner du hos Drops. 

1021-1

Påsketøffel strikket i Eskimo, gratis oppskrift via Drops. Gult er kult og jeg liker at det er litt farger på ting i påsken. Ja takk! Jeg vil gjerne ha slike tøfler :) Tenk så deilig etter en lang og kald dag utendørs.

546-1

Vi må huske på dyrevennene våre også i påsketiden. Kanskje de skal få seg en ny seng, spesielt for påsken :o) Uansett, Drops har oppskrift på denne flotte sengen strikket i Eskimo.

841b-1

Og til slutt denne skjønne påskegule kåpen til babyen….. Buttercup fra Drops, strikket i Baby Merino.

1-1

Nå skal jeg ta meg en trimtur og få orden på huset til helga. Det blir nok en tur til hytta for å få pakket ned og ordnet. Rart at vi ikke skal pynte til påske der ute lenger….. Men påske egg og påskegodter skal vi ha og om ikke lenge setter vi oss på flyet og vender nesa mot Paris. Strikketøyet og en god bok skal være med i bagasjen :o) Ha en herlig fredag alle sammen!